-->

Sondan Bir ÖnceKitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sondan Bir Önce Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sondan Bir Önce kitabını inceleyeceğiz. Cumhur Göktuna tarafından yazılan Sondan Bir Önce kitabı 2015-11-16 tarihinde yayınlanmıştır. Sondan Bir Önce kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup USAR yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sondan Bir Önce hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Cumhur Göktuna tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sondan Bir Önce Kitabı Tanıtım Bülteni

Cumhur Göktuna tarafından kaleme alınmış Sondan Bir Önce kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Sevmeye çalışıyorum Bütün insanları Yaratan'dan ötürü, Zorlanıyorum... Bir sorun var bende, Sanırım beni Yaratan'dan ötürü. Az sayıda basılan önemsiz bir yerel gazetenin orta sayfalarında ilginç bir ilan okudum. Antisosyalleri Koruma ve Yaşatma Derneği'nin açılış törenine, bütün antisosyaller davet ediliyordu. Merakımı yenemediğimden açılış günü hazır bulundum. Toplantı, yoksul semtlerden birinde, üçüncü sınıf bir düğün salonunda yapılıyordu. Yaklaşık yüz elli kişi bir araya gelmiş, kuşku dolu bakışlarla birbirini inceliyordu. Toplantılarda görmeye alışık olduğum, oradan oraya koşuşturan, çevreyi düzenleyen, misafirleri buyur edip yer gösteren kimse yoktu. Sanırım kürsüde konuşmak için bekleyen (sonradan derneğin kurucusu ve başkanı olduğunu anladığım) otuz beş yaşlarındaki spor şapkalı, çatık kaşlı adamdan başka bir dernek görevlisi bulunmuyordu. Düğün salonunun sahibi olduğunu düşündüğüm (çünkü diğer tuhaf tiplere benzemiyordu) takım elbiseli şişman ve güleç bir adam, dernek başkanının arkasında duruyor ve hayret dolu bakışlarla etrafı süzüyordu.


Sondan Bir Önce Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sondan Bir Önce


Sondan Bir Önce Kitabı İndirme Linkleri


Sondan Bir Önce Pdf İndirme Linkleri

Sondan Bir Önce Yandex Disk Pdf İndir

Sondan Bir Önce Google Drive Pdf İndir


Sondan Bir Önce Epub İndirme Linkleri

Sondan Bir Önce Yandex Disk Ebup İndir

Sondan Bir Önce Google Drive Epub İndir


Sondan Bir Önce Mobi İndirme Linkleri


Sondan Bir Önce Yandex Disk Mobi İndir

Sondan Bir Önce Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sondan Bir Önce Etiketleri

Sondan Bir Önce kitabı hakkında genel bilgiler, Sondan Bir Önce kitabının yazarı kimdir, Sondan Bir Önce kitabının özeti, Sondan Bir Önce pdf indirme linki, Sondan Bir Önce epub indirme linki, Sondan Bir Önce mobi indirme linki, Sondan Bir Önce kitabını indir, Sondan Bir Önce kitabı tanıtım bülteni, Sondan Bir Önce arka kapak yazısı, Sondan Bir Önce kitabı kaç sayfa, Sondan Bir Önce hangi yayınevi tarafından basıldı, Sondan Bir Önce kitabının türü nedir, Sondan Bir Önce kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information