-->

Son Nefes Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Son Nefes Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Son Nefes kitabını inceleyeceğiz. Michael Prescott tarafından yazılan Son Nefes kitabı 2013-12-05 tarihinde yayınlanmıştır. Son Nefes kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup ARKADYA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Son Nefes hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Michael Prescott tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Son Nefes Kitabı Tanıtım Bülteni

Michael Prescott tarafından kaleme alınmış Son Nefes kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bazen en büyük korkunuz gerçeğiniz olur… Caitlin Osborn, kâbusu onu almaya geldiğinde daha on yaşındadır. Önce yaklaşan ayak seslerini, ardından ona fısıldadığını duymuştur. Bu anın gelmesi için çok bekledim… On altı yıl sonra başarılı bir polis olan Caitlin Osborn, bir katilin nasıl hissettiğini derinlemesine öğrenmiştir. Bu onu çocukluk korkularından koruyan tek şeydir. Ta ki yeniden ayak seslerini, ardından ona fısıldadığını duyana kadar. Kum Saati Katili bu kez onun için geri gelmiştir. Son nefesini aldığını duyabiliyorum, Caitlin… "Av ve avcı hikâyesinde olması gereken gerilimi bu kitapta bulacaksınız." Publishers Weekly "Michael Prescott, kitabın daha ilk sayfasından itibaren sizi gerilim dünyasına sokacak." Jeffery Deaver


Son Nefes Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Son Nefes


Son Nefes Kitabı İndirme Linkleri


Son Nefes Pdf İndirme Linkleri

Son Nefes Yandex Disk Pdf İndir

Son Nefes Google Drive Pdf İndir


Son Nefes Epub İndirme Linkleri

Son Nefes Yandex Disk Ebup İndir

Son Nefes Google Drive Epub İndir


Son Nefes Mobi İndirme Linkleri


Son Nefes Yandex Disk Mobi İndir

Son Nefes Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Son Nefes Etiketleri

Son Nefes kitabı hakkında genel bilgiler, Son Nefes kitabının yazarı kimdir, Son Nefes kitabının özeti, Son Nefes pdf indirme linki, Son Nefes epub indirme linki, Son Nefes mobi indirme linki, Son Nefes kitabını indir, Son Nefes kitabı tanıtım bülteni, Son Nefes arka kapak yazısı, Son Nefes kitabı kaç sayfa, Son Nefes hangi yayınevi tarafından basıldı, Son Nefes kitabının türü nedir, Son Nefes kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information