-->

Son Düş Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Son Düş Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Son Düş kitabını inceleyeceğiz. Francis Scott Key Fitzgerald tarafından yazılan Son Düş kitabı 2019-06-14 tarihinde yayınlanmıştır. Son Düş kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup İLETİŞİM YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Son Düş hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Francis Scott Key Fitzgerald tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Son Düş Kitabı Tanıtım Bülteni

Francis Scott Key Fitzgerald tarafından kaleme alınmış Son Düş kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Tomris Uyar çevirisi, John E. Hart'ın önsözü, Peter Rodda'nın sonsözü, Yazar ve dönem kronolojisi, Kitaba dair görsellerle. Dünya edebiyatına unutulmaz Gatsby karakterini kazandıran Fitzgerald son romanı Son Düş'te 1930'ların Hollywood'undan çarpıcı bir kesit sunuyor. Cecilia, Hollywood'un en ünlü yapımcılarından Pat Brady'nin kızıdır. Babasının iş arkadaşı olan genç ve başarılı yapımcı Monroe Stahr'a âşıktır, bu yüzden de Stahr'ın peşinden ayrılmaz ve hayatını araştırır. Karısını kaybettikten sonra bütün hayatını işine adayan Stahr film setinde karşılaştığı Kathleen'in karısına olan benzerliğinden çok etkilenir ve hayatının kontrolünü kaybeder. Öte yandan zenginlik, gösteriş, şaşaayla tanınan Hollywood, film dünyasında bir birlik oluşturmaya çalışan Komünist Partili Brimmer'in gelişiyle sarsılmaya başlayacaktır. Fitzgerald'ın böyle kurguladığı Son Düş, yazarın kalp krizi geçirip hayatını kaybetmesiyle yarım kalır. Fitzgerald'ın ölümünden sonra yakın arkadaşı olan yazar ve eleştirmen Edmund Wilson yazılmış bölümler ve taslakları bir araya getirerek kitabı oluşturur ve 1941'de yayımlar. Fitzgerald bu yarım kalan kitabında kendisinin de bir süre çalıştığı Hollywood film endüstrisini içerden bir gözle eleştirir. "Son Düş tamamlanmamış olduğu halde iddialı bir kitaptır; tamamlanmış olsa hem Fitzgerald'ın en iyisi hem de çok güzel bir roman olacağını görmemek için kör olmak gerekir." J. DONALD ADAMS


Son Düş Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Son Düş


Son Düş Kitabı İndirme Linkleri


Son Düş Pdf İndirme Linkleri

Son Düş Yandex Disk Pdf İndir

Son Düş Google Drive Pdf İndir


Son Düş Epub İndirme Linkleri

Son Düş Yandex Disk Ebup İndir

Son Düş Google Drive Epub İndir


Son Düş Mobi İndirme Linkleri


Son Düş Yandex Disk Mobi İndir

Son Düş Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Son Düş Etiketleri

Son Düş kitabı hakkında genel bilgiler, Son Düş kitabının yazarı kimdir, Son Düş kitabının özeti, Son Düş pdf indirme linki, Son Düş epub indirme linki, Son Düş mobi indirme linki, Son Düş kitabını indir, Son Düş kitabı tanıtım bülteni, Son Düş arka kapak yazısı, Son Düş kitabı kaç sayfa, Son Düş hangi yayınevi tarafından basıldı, Son Düş kitabının türü nedir, Son Düş kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information