-->

Sınır Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sınır Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sınır kitabını inceleyeceğiz. J. D. Horn tarafından yazılan Sınır kitabı 2018-07-18 tarihinde yayınlanmıştır. Sınır kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sınır hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca J. D. Horn tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sınır Kitabı Tanıtım Bülteni

J. D. Horn tarafından kaleme alınmış Sınır kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Sihir, kara büyü ve kayıp ruhlar… Ürpertici sırlarıyla Savannah'da sıradan bir gün.   Bilmeyenler Savannah'nın sadece aydınlık yüzünü ve kibar sakinlerini görebilir. Fakat şehri tanıyanlar sömürge döneminden kalma binaların ve huzurlu kasaba sevimliliğinin ötesini; cadıların saygı gördüğü, büyüden korkulan ve ruhların kopup gidemediği yüzünü de bilir. Mercy Taylor ülkenin en güçlü cadı ailelerinden birinin üyesi olduğu için Savannah'nın bu doğaüstü tarafının gayet farkındadır.  Fakat yeterince güçlü değildir.  Kendine has bir büyü olmayan, yetenekli ve karizmatik ikizinin gölgesindeki Mercy halinden memnun büyümüştür. Fakat Taylor ailesinin reisi öldükten sonra gerçekleşen bir dizi talihsiz olay sonunda kendisini, aileyi kökünden sarsacak bir gizemin ortasında bulur… hem de Savannah'nın mistik temellerini sarsma gücüne sahip ve Taylor cadılarının nesillerdir uzakta tuttuğu karanlığı serbest bırakabilecek bir gizemin.  Savannah Cadıları serisinin ilk kitabı Sınır'da büyü, romantizm ve ihanet, modern ve fantastik bir hikâyeyle bir araya geliyor. 


Sınır Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sınır


Sınır Kitabı İndirme Linkleri


Sınır Pdf İndirme Linkleri

Sınır Yandex Disk Pdf İndir

Sınır Google Drive Pdf İndir


Sınır Epub İndirme Linkleri

Sınır Yandex Disk Ebup İndir

Sınır Google Drive Epub İndir


Sınır Mobi İndirme Linkleri


Sınır Yandex Disk Mobi İndir

Sınır Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sınır Etiketleri

Sınır kitabı hakkında genel bilgiler, Sınır kitabının yazarı kimdir, Sınır kitabının özeti, Sınır pdf indirme linki, Sınır epub indirme linki, Sınır mobi indirme linki, Sınır kitabını indir, Sınır kitabı tanıtım bülteni, Sınır arka kapak yazısı, Sınır kitabı kaç sayfa, Sınır hangi yayınevi tarafından basıldı, Sınır kitabının türü nedir, Sınır kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information