-->

Sevginin Işığında Zamana Dokunmak Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sevginin Işığında Zamana Dokunmak Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sevginin Işığında Zamana Dokunmak kitabını inceleyeceğiz. Tülay Pırlant tarafından yazılan Sevginin Işığında Zamana Dokunmak kitabı 2018-03-14 tarihinde yayınlanmıştır. Sevginin Işığında Zamana Dokunmak kitabı Biyografi-Otobiyografi türünde yayınlanmış olup ETKİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sevginin Işığında Zamana Dokunmak hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Tülay Pırlant tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sevginin Işığında Zamana Dokunmak Kitabı Tanıtım Bülteni

Tülay Pırlant tarafından kaleme alınmış Sevginin Işığında Zamana Dokunmak kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Romancının yeni yapıtı "Sevginin Işığında Zamana Dokunmak" romanı,  Balkan Savaşı sonrası mübadele Selanik'inde başlayıp Şehzadeler ve Mesir şehri Manisa'ya, Muradiye beldesine, mübadillerin sığındığı Urla sahillerine, Kızılçullu Köy Enstitüsüne, İkinci Dünya Savaşına, ülkenin çalkantılarla dolu tarihi dönemeçlerine uzanırken insanı titiz emekle doğurtan bir ebe ile insanı eğiten bir idealist öğretmenin cumhuriyet tarihi içindeki duygulu gerçek öykülerini  sayfalarına  ustalıkla  taşımış. Yaşar Aksoy Gazeteci - Yazar Akıcı ve anlaşılır bir Türkçe ile Cumhuriyet döneminin ilk yıllarında bir köy ebesinin, bir köy enstitüsü mezunu öğretmenin yaşadıklarını, sebep/sonuç ilişkisi arasında kurulan güçlü bağ ve örümcek ağı dokusu içinde, yaşayanın ağzından  dinlemenin  tadına  varacağınız  bir  kitapla  karşı  karşıyasınız. Mehmet Erdül Gazeteci - Yazar Güç koşullarda İzmir Kızılçullu Köy Enstitüsü'nde yetişen, Cumhuriyet'in aydınlanmacı ruhuna inanmış idealist bir öğretmen Ekrem Duygulu ile köyün genç ve güzel ebesi Hediye'nin dillere destan olan aşklarını, yaşam mücadelelerini  tarihi  bir  belge  olarak  gelecek  kuşaklara  aktarmaktadır. Ümit Yaşar Işıkhan Şair - yazar


Sevginin Işığında Zamana Dokunmak Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sevginin Işığında Zamana Dokunmak


Sevginin Işığında Zamana Dokunmak Kitabı İndirme Linkleri


Sevginin Işığında Zamana Dokunmak Pdf İndirme Linkleri

Sevginin Işığında Zamana Dokunmak Yandex Disk Pdf İndir

Sevginin Işığında Zamana Dokunmak Google Drive Pdf İndir


Sevginin Işığında Zamana Dokunmak Epub İndirme Linkleri

Sevginin Işığında Zamana Dokunmak Yandex Disk Ebup İndir

Sevginin Işığında Zamana Dokunmak Google Drive Epub İndir


Sevginin Işığında Zamana Dokunmak Mobi İndirme Linkleri


Sevginin Işığında Zamana Dokunmak Yandex Disk Mobi İndir

Sevginin Işığında Zamana Dokunmak Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sevginin Işığında Zamana Dokunmak Etiketleri

Sevginin Işığında Zamana Dokunmak kitabı hakkında genel bilgiler, Sevginin Işığında Zamana Dokunmak kitabının yazarı kimdir, Sevginin Işığında Zamana Dokunmak kitabının özeti, Sevginin Işığında Zamana Dokunmak pdf indirme linki, Sevginin Işığında Zamana Dokunmak epub indirme linki, Sevginin Işığında Zamana Dokunmak mobi indirme linki, Sevginin Işığında Zamana Dokunmak kitabını indir, Sevginin Işığında Zamana Dokunmak kitabı tanıtım bülteni, Sevginin Işığında Zamana Dokunmak arka kapak yazısı, Sevginin Işığında Zamana Dokunmak kitabı kaç sayfa, Sevginin Işığında Zamana Dokunmak hangi yayınevi tarafından basıldı, Sevginin Işığında Zamana Dokunmak kitabının türü nedir, Sevginin Işığında Zamana Dokunmak kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information