-->

Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı kitabını inceleyeceğiz. Christian Jacq tarafından yazılan Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı kitabı 2017-04-21 tarihinde yayınlanmıştır. Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup NEMESİS KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Christian Jacq tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı Kitabı Tanıtım Bülteni

Christian Jacq tarafından kaleme alınmış Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kadim kökleriyle dünyanın en güçlü uygarlığı Mısır ve imparatorluğu bekleyen büyük lanet…   Kötü ellere geçmesi halinde, Mısır'la birlikte tüm insanlığı yok edebilecek olan Tot'un Kitabı, şansın da yardımıyla Setna'nın eline geçer. Kitabı Firavun'a götürmek için uzun bir gemi yolculuğuna çıkan Setna, denizde kopan büyük fırtına sonrasında, gemidekiler tarafından fırtınanın dinmesi için tanrılara kurban edilecek kişi olarak seçilir. Setna'yı denize atan mürettebat karaya ayak bastığında, artık herkes Ramses'in en sevilen oğlu Setna'nın öldüğüne inanmaktadır. Bir kişi hariç... Setna'yı tüm kalbiyle seven ve birbirlerine bağlılık yemini ettikleri Seket…Setna'yla birlikte ortadan kaybolan Tot'un Kitabı, büyük bir gizem olarak kalma riskiyle karşı karşıyadır. Tabii Seket'in içinde hiç susmadan, Setna'nın ölmediğini söyleyen ses haklı değilse…


Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı


Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı Kitabı İndirme Linkleri


Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı Pdf İndirme Linkleri

Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı Yandex Disk Pdf İndir

Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı Google Drive Pdf İndir


Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı Epub İndirme Linkleri

Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı Yandex Disk Ebup İndir

Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı Google Drive Epub İndir


Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı Mobi İndirme Linkleri


Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı Yandex Disk Mobi İndir

Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı Etiketleri

Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı kitabı hakkında genel bilgiler, Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı kitabının yazarı kimdir, Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı kitabının özeti, Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı pdf indirme linki, Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı epub indirme linki, Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı mobi indirme linki, Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı kitabını indir, Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı kitabı tanıtım bülteni, Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı arka kapak yazısı, Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı kitabı kaç sayfa, Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı hangi yayınevi tarafından basıldı, Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı kitabının türü nedir, Setna Yükseliyor & Ruh Hırsızı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information