-->

Sessizsiniz Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sessizsiniz Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sessizsiniz kitabını inceleyeceğiz. tarafından yazılan Sessizsiniz kitabı 2019-02-01 tarihinde yayınlanmıştır. Sessizsiniz kitabı Antoloji-Derleme türünde yayınlanmış olup ELEPHANT YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sessizsiniz hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sessizsiniz Kitabı Tanıtım Bülteni

tarafından kaleme alınmış Sessizsiniz kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kocaman cüsselerinden nasıl böyle merhametli sesler çıkartıyorlar? Acı hissedebilir; ama o acılar, sevginin vermiş olduğu mutluluk yanında geçici ve önemsiz kalır. Merhamet edenlere Rahman da merhamet eder. Yeryüzünde bulunan şeylere karşı merhametli olunuz ki, semadakiler de size merhamet etsin, buyurulmaktadır. Biz insanları hayvanlardan ayıran en belirgin özelliklerimiz; aklımız ve Vicdanımızdır. Peki, canlılara gerek zevk uğruna, gerekse ticaret amaçlı zarar verenlere İnsan denilir mi? Doğanın ekolojik dengesi hayvanlar tarafından düzenli bir şekilde bozulmadan korunurken, insanın ayak bastığı coğrafya hızlı bir değişime ve ekolojik erozyona uğruyor. Vicdan, Merhamet, Saygı ve Sevgi İnsan olmanın gereğidir. Gözümüz, Kulağımız her şeyimiz Sizsiniz.


Sessizsiniz Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sessizsiniz


Sessizsiniz Kitabı İndirme Linkleri


Sessizsiniz Pdf İndirme Linkleri

Sessizsiniz Yandex Disk Pdf İndir

Sessizsiniz Google Drive Pdf İndir


Sessizsiniz Epub İndirme Linkleri

Sessizsiniz Yandex Disk Ebup İndir

Sessizsiniz Google Drive Epub İndir


Sessizsiniz Mobi İndirme Linkleri


Sessizsiniz Yandex Disk Mobi İndir

Sessizsiniz Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sessizsiniz Etiketleri

Sessizsiniz kitabı hakkında genel bilgiler, Sessizsiniz kitabının yazarı kimdir, Sessizsiniz kitabının özeti, Sessizsiniz pdf indirme linki, Sessizsiniz epub indirme linki, Sessizsiniz mobi indirme linki, Sessizsiniz kitabını indir, Sessizsiniz kitabı tanıtım bülteni, Sessizsiniz arka kapak yazısı, Sessizsiniz kitabı kaç sayfa, Sessizsiniz hangi yayınevi tarafından basıldı, Sessizsiniz kitabının türü nedir, Sessizsiniz kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information