-->

Sergüzeşt Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sergüzeşt Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sergüzeşt kitabını inceleyeceğiz. Samipaşazade Sezai tarafından yazılan Sergüzeşt kitabı 2017-02-10 tarihinde yayınlanmıştır. Sergüzeşt kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup KARBON KİTAPLAR yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sergüzeşt hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Samipaşazade Sezai tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sergüzeşt Kitabı Tanıtım Bülteni

Samipaşazade Sezai tarafından kaleme alınmış Sergüzeşt kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Sami Paşazade'nin en önemli eseri Sergüzeşt. Türk Edebiyatında modern kısa öykünün kurucusu sayılan Sami Paşazade, bu romanda Kafkasya'dan kaçırılarak İstanbul'a getirilip köle olarak satılan bir kızın yaşamını anlatırken dönemin anlaşılmasına da ışık tutar. Konu olarak, imkânsız bir gönül macerası anlatılırken arka planda; toplumsal sınıflandırmanın problemleriyle iyiliğin ve aşkın sınırlandırılamaz hikâyesi işlenmiştir.


Sergüzeşt Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sergüzeşt


Sergüzeşt Kitabı İndirme Linkleri


Sergüzeşt Pdf İndirme Linkleri

Sergüzeşt Yandex Disk Pdf İndir

Sergüzeşt Google Drive Pdf İndir


Sergüzeşt Epub İndirme Linkleri

Sergüzeşt Yandex Disk Ebup İndir

Sergüzeşt Google Drive Epub İndir


Sergüzeşt Mobi İndirme Linkleri


Sergüzeşt Yandex Disk Mobi İndir

Sergüzeşt Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sergüzeşt Etiketleri

Sergüzeşt kitabı hakkında genel bilgiler, Sergüzeşt kitabının yazarı kimdir, Sergüzeşt kitabının özeti, Sergüzeşt pdf indirme linki, Sergüzeşt epub indirme linki, Sergüzeşt mobi indirme linki, Sergüzeşt kitabını indir, Sergüzeşt kitabı tanıtım bülteni, Sergüzeşt arka kapak yazısı, Sergüzeşt kitabı kaç sayfa, Sergüzeşt hangi yayınevi tarafından basıldı, Sergüzeşt kitabının türü nedir, Sergüzeşt kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information