-->

Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) kitabını inceleyeceğiz. Takaya Kagami tarafından yazılan Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) kitabı 2017-10-24 tarihinde yayınlanmıştır. Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) kitabı Çizgi Roman türünde yayınlanmış olup KURUKAFA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Takaya Kagami tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) Kitabı Tanıtım Bülteni

Takaya Kagami tarafından kaleme alınmış Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Gizemli bir virüs dünyaya yayıldı ve 13 yaşın üzerindeki herkesin ölümüne neden oldu. Vampirler karanlık köşelerinden çıktılar ve hayatta kalan çocukları yer altının karanlığına mahkûm ettiler. Bu çocuklardan biri olan Yuiçiro vampirlerin elinden kurtulmayı başardı ve Japon İmparatorluğunun vampirlerle savaşan Ay Şeytanları Bölüğüne katıldı.   Eğitim almaya başlayan Yuiçiro, insanlığın sahip olduğu en ölümcül ve en güçlü silaha sahip olabilmek için amansız bir teste katılmaya ve kendini ispat etmeye hazırlanıyor. Bütün bunla olup biterken, vampirlerin arasına katılan yeni biri var: Yuiçiro'nun vampirlerin elinden kurtulmaya çalıştıkları gün öldüğünü sandığı en yakın arkadaşı Mikaela!


Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2)


Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) Kitabı İndirme Linkleri


Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) Pdf İndirme Linkleri

Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) Yandex Disk Pdf İndir

Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) Google Drive Pdf İndir


Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) Epub İndirme Linkleri

Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) Yandex Disk Ebup İndir

Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) Google Drive Epub İndir


Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) Mobi İndirme Linkleri


Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) Yandex Disk Mobi İndir

Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) Etiketleri

Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) kitabı hakkında genel bilgiler, Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) kitabının yazarı kimdir, Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) kitabının özeti, Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) pdf indirme linki, Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) epub indirme linki, Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) mobi indirme linki, Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) kitabını indir, Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) kitabı tanıtım bülteni, Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) arka kapak yazısı, Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) kitabı kaç sayfa, Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) hangi yayınevi tarafından basıldı, Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) kitabının türü nedir, Seraph of the End / Kıyamet Meleği (Cilt 2) kitabı kime aittir.


1 Yorum :

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information