-->

Sen U Ben Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sen U Ben Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sen U Ben kitabını inceleyeceğiz. Muhsin Kızılkaya tarafından yazılan Sen U Ben kitabı 2014-11-27 tarihinde yayınlanmıştır. 499 sayfa olarak yayınlanan Sen U Ben kitabı Anlatı türünde yayınlanmış olup İTHAKİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sen U Ben hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Muhsin Kızılkaya tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sen U Ben Kitabı Tanıtım Bülteni

Muhsin Kızılkaya tarafından kaleme alınmış Sen U Ben kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Çoğu zaman bir yazarın yaşam öyküsünü okurken yapıtlarının hikâyesini okuruz adeta. Ama bazen başyapıt haline getirilmiş yaşam öyküleriyle de karşılaşırız. Hüzünleri, sevinçleri, acı ve yıkımlarıyla, mücadelesiyle destansı bir yaşamdır karşımızdaki... Tıpkı elimizdeki kitapta olduğu gibi... Mehmed Uzun ve Muhsin Kızılkaya... 90'lı yılların başlarında yolları İstanbul'da kesişen iki genç yazar. Önce arkadaş, sonra yazar-çevirmen, daha sonra hısım akraba... Modern Kürt romanının yaratıcısı Mehmed Uzun'un sürgünde, İsveçte, memleket hasreti içinde yazdığı Kürtçe romanları, Muhsin Kızılkaya İstanbul'da Türkçeye çevirdi. Çok kısa bir süre içinde büyülü bir okur kitlesi yarattılar. Muhsin Kızılkaya, Mehmed Uzun'la yaşadığı bu "uzun" on beş yılın hikâyesini, hayatı eşliğinde, son derece sanatlı bir üslup ve biçimle kaleme aldı. Roman tadında bir kitapla, hazine değerindeki bu anıları gün ışığına çıkardı.


Sen U Ben Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sen U Ben


Sen U Ben Kitabı İndirme Linkleri


Sen U Ben Pdf İndirme Linkleri

Sen U Ben Yandex Disk Pdf İndir

Sen U Ben Google Drive Pdf İndir


Sen U Ben Epub İndirme Linkleri

Sen U Ben Yandex Disk Ebup İndir

Sen U Ben Google Drive Epub İndir


Sen U Ben Mobi İndirme Linkleri


Sen U Ben Yandex Disk Mobi İndir

Sen U Ben Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sen U Ben Etiketleri

Sen U Ben kitabı hakkında genel bilgiler, Sen U Ben kitabının yazarı kimdir, Sen U Ben kitabının özeti, Sen U Ben pdf indirme linki, Sen U Ben epub indirme linki, Sen U Ben mobi indirme linki, Sen U Ben kitabını indir, Sen U Ben kitabı tanıtım bülteni, Sen U Ben arka kapak yazısı, Sen U Ben kitabı kaç sayfa, Sen U Ben hangi yayınevi tarafından basıldı, Sen U Ben kitabının türü nedir, Sen U Ben kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information