-->

Sen Gittiğinden Beri Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sen Gittiğinden Beri Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sen Gittiğinden Beri kitabını inceleyeceğiz. Anouska Knight tarafından yazılan Sen Gittiğinden Beri kitabı 2016-05-13 tarihinde yayınlanmıştır. Sen Gittiğinden Beri kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup YABANCI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sen Gittiğinden Beri hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Anouska Knight tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sen Gittiğinden Beri Kitabı Tanıtım Bülteni

Anouska Knight tarafından kaleme alınmış Sen Gittiğinden Beri kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Holly Jefferson hayatının aşkıyla evlenmiş ve trajik bir olay sonucu sevdiğini kaybetmişti... Kalbini yeniden açmayı başaracak, sevmeyi yeniden öğrenebilecek miydi?   Trajik bir olaydan sonra Holly Jefferson'ın hayatı tamamen altüst olmuştu. Şimdilerdeyse dışarıdan görünen, yeniden ayakları üzerinde durmaya başladığı ve Pasta Evi'ni işletmeye devam ettiğiydi. Fakat işin iç yüzü pek de öyle değildi; aslında yirmi yedi yaşında bir dul gibi davranmaya devam ediyordu. Kaybolmuş, yalnız, gelecekten umutsuz hissediyordu ve kesinlikle yeniden âşık olmayacağına emindi.   Sonra Ciaran Argyll ile tanıştı. Onun ayrıcalıklı hayatı ve cazibesi Holly için çok uzak bir dünya gibiydi. Ciaran zengindi, kendine güveniyordu ve fazlasıyla yakışıklıydı. Ancak Ciaran aslında içinde bulunduğu yüzeysel dünyadan fazlasına sahipti ve o da kendi sorunlarıyla savaş veriyordu.   Peki ama Holly yeniden hayata tutunması için gerekli eksik parçayı bulabilecek, bilinmeyen ve beklenmedik geleceğe kalbini açabilecek miydi? Sevmeyi yeniden öğrenebilecek miydi?     "İngiliz kadın edebiyatında, kendi ilham verici hikâyesine sahip ferahlatıcı ve esprili yepyeni bir kalem." —ITV Lorraine's Racy Reads   "İçinizi ısıtacak, eğlenceli ve bağımlılık yaratacak." —Jenny Colgan   "Heyecan verici genç bir yazardan, heyecan verici bir çıkış romanı." —Jackie Collins


Sen Gittiğinden Beri Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sen Gittiğinden Beri


Sen Gittiğinden Beri Kitabı İndirme Linkleri


Sen Gittiğinden Beri Pdf İndirme Linkleri

Sen Gittiğinden Beri Yandex Disk Pdf İndir

Sen Gittiğinden Beri Google Drive Pdf İndir


Sen Gittiğinden Beri Epub İndirme Linkleri

Sen Gittiğinden Beri Yandex Disk Ebup İndir

Sen Gittiğinden Beri Google Drive Epub İndir


Sen Gittiğinden Beri Mobi İndirme Linkleri


Sen Gittiğinden Beri Yandex Disk Mobi İndir

Sen Gittiğinden Beri Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sen Gittiğinden Beri Etiketleri

Sen Gittiğinden Beri kitabı hakkında genel bilgiler, Sen Gittiğinden Beri kitabının yazarı kimdir, Sen Gittiğinden Beri kitabının özeti, Sen Gittiğinden Beri pdf indirme linki, Sen Gittiğinden Beri epub indirme linki, Sen Gittiğinden Beri mobi indirme linki, Sen Gittiğinden Beri kitabını indir, Sen Gittiğinden Beri kitabı tanıtım bülteni, Sen Gittiğinden Beri arka kapak yazısı, Sen Gittiğinden Beri kitabı kaç sayfa, Sen Gittiğinden Beri hangi yayınevi tarafından basıldı, Sen Gittiğinden Beri kitabının türü nedir, Sen Gittiğinden Beri kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information