-->

Şemsiye Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Şemsiye Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Şemsiye kitabını inceleyeceğiz. Will Self tarafından yazılan Şemsiye kitabı 2014-03-03 tarihinde yayınlanmıştır. Şemsiye kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup SEL YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Şemsiye hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Will Self tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Şemsiye Kitabı Tanıtım Bülteni

Will Self tarafından kaleme alınmış Şemsiye kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Çocukluğu baskı altında geçen Audrey yetişkinliğinde de benzer sorunlarla mücadele etmektedir. Savaş sırasında silah fabrikasında çalışırken kendi benliği ile yaşadığı dünya arasındaki bağlar tamamen kopunca soluğu akıl hastanesinde alır. "İdealist" doktoru oynayan psikiyatr Zack Busner, artık kural haline gelmiş kimi uygulama ve ilaçları sorgulamaya ve farklı yöntemler bulmaya çalışır. Ancak Busner'ın kendi ruh sağlığı ne kadar yerindedir; sırlarından, geçmişinden ve bugününden uzaklaşıp Audrey'ye yardım edebilecek midir? Tam kırk dokuz yıl akıl hastanesinde birlikte yaşayan Audrey Death ile Zack Busner'ın hayatları ekseninde, farklı zaman ve mekân katmanlarında ilerleyen bu çarpıcı roman, aile, iş, mülkiyet, savaş, hastaneye kapatılma gibi konulara eğilirken genel kabul gören ahlaki kalıpların temellerini sarsıyor. Will Self, eleştirmenlerin başyapıt olarak niteleyip övgüyle karşıladığı son romanı Şemsiye'de, yirminci yüzyıla tanıklık eden kahramanlarının hayatını anlatırken sunduğu güçlü modernizm eleştirisiyle günümüz dünyasını okurları için daha anlaşılır ve gerçek kılıyor.


Şemsiye Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Şemsiye


Şemsiye Kitabı İndirme Linkleri


Şemsiye Pdf İndirme Linkleri

Şemsiye Yandex Disk Pdf İndir

Şemsiye Google Drive Pdf İndir


Şemsiye Epub İndirme Linkleri

Şemsiye Yandex Disk Ebup İndir

Şemsiye Google Drive Epub İndir


Şemsiye Mobi İndirme Linkleri


Şemsiye Yandex Disk Mobi İndir

Şemsiye Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Şemsiye Etiketleri

Şemsiye kitabı hakkında genel bilgiler, Şemsiye kitabının yazarı kimdir, Şemsiye kitabının özeti, Şemsiye pdf indirme linki, Şemsiye epub indirme linki, Şemsiye mobi indirme linki, Şemsiye kitabını indir, Şemsiye kitabı tanıtım bülteni, Şemsiye arka kapak yazısı, Şemsiye kitabı kaç sayfa, Şemsiye hangi yayınevi tarafından basıldı, Şemsiye kitabının türü nedir, Şemsiye kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information