-->

Seksek Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Seksek Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Seksek kitabını inceleyeceğiz. Julio Cortazar tarafından yazılan Seksek kitabı 2019-03-04 tarihinde yayınlanmıştır. Seksek kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Seksek hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Julio Cortazar tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Seksek Kitabı Tanıtım Bülteni

Julio Cortazar tarafından kaleme alınmış Seksek kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Seksek oyunu, ayağın ucuyla itilen bir taşla oynanır. Oyun elemanları şunlar: kaldırım, irice bir çakıltaşı, ayakkabı ve tebeşirle çizilmiş güzel bir çizgi, renkli tebeşir tercih edilir. En üstünde çizginin Gökyüzü hanesi bulunur ve en altta Yeryüzü; taşı iteleye iteleye Gökyüzü'ne ulaşmak çok zordur; ne denli nişan alsan, ne denli dikkatlice atsan ve itelesen de zordur, taş çizgi üstüne gelir veya çizgi dışına çıkar. Julio Cortázar'ın başyapıtı Seksek, ilk yayımlandığı 1963 senesinden beri Latin Amerika edebiyatının en çok tartışılan, sonraki kuşak yazarlar üzerinde en çok iz bırakan eserlerindendir. Antiroman diye de nitelenen ve "anlatı" ile "anlatının yarattığı çağrışımlar" üzerine inşa edilen Seksek'in başındaki okuma planında, maceracı okurlara alternatif bir "sıçrayarak okuma" düzeni sunulur. Bu okuma biçimi, seksek oyununu andırır. Okuru kurmacanın etkin bir unsuruna dönüştüren bu sıçramalar, yalnızca romanın okuma biçiminin değil, yaratılan kişilerin, dolayısıyla insanlığın içinde yaşadığı dünyanın da parçalanmışlığını simgeler.  


Seksek Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Seksek


Seksek Kitabı İndirme Linkleri


Seksek Pdf İndirme Linkleri

Seksek Yandex Disk Pdf İndir

Seksek Google Drive Pdf İndir


Seksek Epub İndirme Linkleri

Seksek Yandex Disk Ebup İndir

Seksek Google Drive Epub İndir


Seksek Mobi İndirme Linkleri


Seksek Yandex Disk Mobi İndir

Seksek Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Seksek Etiketleri

Seksek kitabı hakkında genel bilgiler, Seksek kitabının yazarı kimdir, Seksek kitabının özeti, Seksek pdf indirme linki, Seksek epub indirme linki, Seksek mobi indirme linki, Seksek kitabını indir, Seksek kitabı tanıtım bülteni, Seksek arka kapak yazısı, Seksek kitabı kaç sayfa, Seksek hangi yayınevi tarafından basıldı, Seksek kitabının türü nedir, Seksek kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information