-->

Şehristan Rivayetleri Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Şehristan Rivayetleri Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Şehristan Rivayetleri kitabını inceleyeceğiz. Serhat Poyraz tarafından yazılan Şehristan Rivayetleri kitabı 2012-06-13 tarihinde yayınlanmıştır. Şehristan Rivayetleri kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup KIRMIZI KEDİ YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Şehristan Rivayetleri hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Serhat Poyraz tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Şehristan Rivayetleri Kitabı Tanıtım Bülteni

Serhat Poyraz tarafından kaleme alınmış Şehristan Rivayetleri kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Derler ki, ölümün bakışlarına müsadif olan ve hâlâ hayatlarını sürdürebilecek kadar talihli âdemoğulları, dünyevi olmayan o soğuk bakışların sahibi varlığın, fani ya da ruhani gözlerinde çoğu zaman merhametten iz bulunmadığına şahit olmuşlardır. Merhamet, ancak ihsan sahiplerine bahşedilmiş bir lütuftur. Bu haşiyede kendimle cebelleştiğim asıl sual şudur; her kim ki bir canı yaratıcısına döndürecek kadar gaddarlaşmıştır ve cezaya tabi olmamıştır, işte o âdemoğlunun, hayatın bir sonraki menzilinde dinmeyen bir azap ile cezalandırılacağını kim bilebilir?" Şaşaalı geçmişi, heybetli yapıları, masalsı güzelliğinin yanında gizli loncaları, düzenbazları, sokaklarda kol gezen ölümü ve zulmü barındıran bir diyar Şehristan. Bizans döneminden beri nice imparatorlar, nice padişahlar görüp geçirmiş, adaletin kılıcı olmaya ant içmiş gizli bir cellâtlar loncasına kabul edilmesiyle hayatı değişen Yavuz Ali'nin, Pencüyek'in, Kara Agop'un, Ali Cengiz'in ve nicelerinin şehri. Serhat Poyraz bu ilk romanıyla edebiyattaki örneklerinin açtığı yoldan ilerliyor. Okuru usta bir anlatıcının kelimeleriyle çevrelerken, ölümün soğuk teması karşısında insan ruhunda açılan uçurumlara dokunuyor; okuru gerçekle kurmacanın birbirine karıştığı sınırlarda gezdiriyor. Sırlarla bezeli ortak geçmişlerinin ışığında, birbirlerinin kaderini ellerinde tutan bir ustayla çırağın giriştiği kanlı mücadele yeni hesaplaşmaların kapısını aralıyor. Tarihin karanlık sayfalarına tuhaf ve bir o kadar ilginç bir pencere açan Şehristan Rivayetleri okurunu Kostantiniye'nin tekinsiz sokaklarında, metnin sesinin peşinden koşmaya çağırıyor.


Şehristan Rivayetleri Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Şehristan Rivayetleri


Şehristan Rivayetleri Kitabı İndirme Linkleri


Şehristan Rivayetleri Pdf İndirme Linkleri

Şehristan Rivayetleri Yandex Disk Pdf İndir

Şehristan Rivayetleri Google Drive Pdf İndir


Şehristan Rivayetleri Epub İndirme Linkleri

Şehristan Rivayetleri Yandex Disk Ebup İndir

Şehristan Rivayetleri Google Drive Epub İndir


Şehristan Rivayetleri Mobi İndirme Linkleri


Şehristan Rivayetleri Yandex Disk Mobi İndir

Şehristan Rivayetleri Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Şehristan Rivayetleri Etiketleri

Şehristan Rivayetleri kitabı hakkında genel bilgiler, Şehristan Rivayetleri kitabının yazarı kimdir, Şehristan Rivayetleri kitabının özeti, Şehristan Rivayetleri pdf indirme linki, Şehristan Rivayetleri epub indirme linki, Şehristan Rivayetleri mobi indirme linki, Şehristan Rivayetleri kitabını indir, Şehristan Rivayetleri kitabı tanıtım bülteni, Şehristan Rivayetleri arka kapak yazısı, Şehristan Rivayetleri kitabı kaç sayfa, Şehristan Rivayetleri hangi yayınevi tarafından basıldı, Şehristan Rivayetleri kitabının türü nedir, Şehristan Rivayetleri kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information