-->

Şehir Mektupları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Şehir Mektupları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Şehir Mektupları kitabını inceleyeceğiz. Ahmet Rasim tarafından yazılan Şehir Mektupları kitabı 2006-09-01 tarihinde yayınlanmıştır. Şehir Mektupları kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup BİLGE KÜLTÜR SANAT yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Şehir Mektupları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ahmet Rasim tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Şehir Mektupları Kitabı Tanıtım Bülteni

Ahmet Rasim tarafından kaleme alınmış Şehir Mektupları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İstanbul hayatının bir gazeteci gözüyle tasviri... Sokaklar, büyük mağazalar, kahvehaneler, tekkeler, satıcılar, dilenciler, mesire yerleri, köşkler, deniz hamamları, Direklerarası eğlenceleri, tiyatrolar, bayramlar, Boğaz vapurları, atlı tramvaylar, bisikletler ve akla gelebilecek yüzlerce konunun anlatımı... Her sınıftan, her türlü insanın boy gösterdiği bir İstanbul... Sosyologlara malzeme olabilecek bir hayli bilgi... Ahmet Rasim'in hoş sohbet, kendine özgü biri olduğunu her satırında hissettiren bir eser...


Şehir Mektupları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Şehir Mektupları


Şehir Mektupları Kitabı İndirme Linkleri


Şehir Mektupları Pdf İndirme Linkleri

Şehir Mektupları Yandex Disk Pdf İndir

Şehir Mektupları Google Drive Pdf İndir


Şehir Mektupları Epub İndirme Linkleri

Şehir Mektupları Yandex Disk Ebup İndir

Şehir Mektupları Google Drive Epub İndir


Şehir Mektupları Mobi İndirme Linkleri


Şehir Mektupları Yandex Disk Mobi İndir

Şehir Mektupları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Şehir Mektupları Etiketleri

Şehir Mektupları kitabı hakkında genel bilgiler, Şehir Mektupları kitabının yazarı kimdir, Şehir Mektupları kitabının özeti, Şehir Mektupları pdf indirme linki, Şehir Mektupları epub indirme linki, Şehir Mektupları mobi indirme linki, Şehir Mektupları kitabını indir, Şehir Mektupları kitabı tanıtım bülteni, Şehir Mektupları arka kapak yazısı, Şehir Mektupları kitabı kaç sayfa, Şehir Mektupları hangi yayınevi tarafından basıldı, Şehir Mektupları kitabının türü nedir, Şehir Mektupları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information