-->

Sandıktaki Kimlik Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sandıktaki Kimlik Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sandıktaki Kimlik kitabını inceleyeceğiz. Kadriye Yapıcı tarafından yazılan Sandıktaki Kimlik kitabı 2016-11-23 tarihinde yayınlanmıştır. Sandıktaki Kimlik kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup ROZA YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sandıktaki Kimlik hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Kadriye Yapıcı tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sandıktaki Kimlik Kitabı Tanıtım Bülteni

Kadriye Yapıcı tarafından kaleme alınmış Sandıktaki Kimlik kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Sandıktaki Kimlik"ler hep mi mahzun kalacak? Hep mi kederli, hep mi yıpranmış, hep mi solgun… Bir kadın ağlar, gözyaşlarını titrek parmaklarıyla silerek. Başka bir kadın görür onu; kendi özgürlüğüne, kendi varsıllığına sevinemez. Ilık gözyaşlarına dokunur, mutsuzluk ve yok sayılmışlık yakar ellerini. Kalem ne çok paylaşılmışlığa tercümandır çoğu kez. İnsana dair sayısız öykü kanat çırpar yaşanmışlıklarımızın üzerinde. Okudukça bazen yaralanır, bazen sağlık buluruz. Ne ülkeler, ne şehirler bölebilir ortak hüzünlerimizi. Neşelerimiz zaten uçarı ve hep bizdendir. Sandıktaki Kimlik gizli kalanı, söyleme telaşında… Söylenmiş olanı kardeşçe pay etme derdinde… Ver ellerini bize insanlık; ellerimiz uzansın hep birlikte, sevgilerle dolu bir iklime. Korkma biz de senin gibiyiz. Ta can evinden vurulmuş fakat yine de ölmemiş.


Sandıktaki Kimlik Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sandıktaki Kimlik


Sandıktaki Kimlik Kitabı İndirme Linkleri


Sandıktaki Kimlik Pdf İndirme Linkleri

Sandıktaki Kimlik Yandex Disk Pdf İndir

Sandıktaki Kimlik Google Drive Pdf İndir


Sandıktaki Kimlik Epub İndirme Linkleri

Sandıktaki Kimlik Yandex Disk Ebup İndir

Sandıktaki Kimlik Google Drive Epub İndir


Sandıktaki Kimlik Mobi İndirme Linkleri


Sandıktaki Kimlik Yandex Disk Mobi İndir

Sandıktaki Kimlik Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sandıktaki Kimlik Etiketleri

Sandıktaki Kimlik kitabı hakkında genel bilgiler, Sandıktaki Kimlik kitabının yazarı kimdir, Sandıktaki Kimlik kitabının özeti, Sandıktaki Kimlik pdf indirme linki, Sandıktaki Kimlik epub indirme linki, Sandıktaki Kimlik mobi indirme linki, Sandıktaki Kimlik kitabını indir, Sandıktaki Kimlik kitabı tanıtım bülteni, Sandıktaki Kimlik arka kapak yazısı, Sandıktaki Kimlik kitabı kaç sayfa, Sandıktaki Kimlik hangi yayınevi tarafından basıldı, Sandıktaki Kimlik kitabının türü nedir, Sandıktaki Kimlik kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information