-->

Sahipsiz Çığlıklar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sahipsiz Çığlıklar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sahipsiz Çığlıklar kitabını inceleyeceğiz. Remzi Aydın tarafından yazılan Sahipsiz Çığlıklar kitabı 2010-08-31 tarihinde yayınlanmıştır. Sahipsiz Çığlıklar kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup KİBELE YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sahipsiz Çığlıklar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Remzi Aydın tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sahipsiz Çığlıklar Kitabı Tanıtım Bülteni

Remzi Aydın tarafından kaleme alınmış Sahipsiz Çığlıklar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Sahipsiz çığlıklar", bilinçaltımıza bir hattat ustalığı ile kazınmış önyar-gıların bizi nasıl insanlıktan çıkar-dığını anlatan bir roman. Ruhumuza giysi olan ten rengimiz, inancımıza giysi olan dinimiz, duygularımıza giysi olan dilimiz bizi ne üstün, ne de köle yapacak semboller olmadığı gibi bunları seçmekte elimizde değildir. Baskı, yok sayma, öfke, ötekileştirme, nefret ve kanın insanlığa verdiği zararı Dersim de yaşananlar üzerinden farklı bir gözle görmemizi sağlayan bu roman birbirimizi anlamamızı ve tanımamızı da mümkün kılan bir yapıttır. Anlatılanlar Dersim'in ruhu (Roé Dersim) olduğu gibi aynı zamanda Dersim'de yaşananların da kısa bir tarihidir.


Sahipsiz Çığlıklar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sahipsiz Çığlıklar


Sahipsiz Çığlıklar Kitabı İndirme Linkleri


Sahipsiz Çığlıklar Pdf İndirme Linkleri

Sahipsiz Çığlıklar Yandex Disk Pdf İndir

Sahipsiz Çığlıklar Google Drive Pdf İndir


Sahipsiz Çığlıklar Epub İndirme Linkleri

Sahipsiz Çığlıklar Yandex Disk Ebup İndir

Sahipsiz Çığlıklar Google Drive Epub İndir


Sahipsiz Çığlıklar Mobi İndirme Linkleri


Sahipsiz Çığlıklar Yandex Disk Mobi İndir

Sahipsiz Çığlıklar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sahipsiz Çığlıklar Etiketleri

Sahipsiz Çığlıklar kitabı hakkında genel bilgiler, Sahipsiz Çığlıklar kitabının yazarı kimdir, Sahipsiz Çığlıklar kitabının özeti, Sahipsiz Çığlıklar pdf indirme linki, Sahipsiz Çığlıklar epub indirme linki, Sahipsiz Çığlıklar mobi indirme linki, Sahipsiz Çığlıklar kitabını indir, Sahipsiz Çığlıklar kitabı tanıtım bülteni, Sahipsiz Çığlıklar arka kapak yazısı, Sahipsiz Çığlıklar kitabı kaç sayfa, Sahipsiz Çığlıklar hangi yayınevi tarafından basıldı, Sahipsiz Çığlıklar kitabının türü nedir, Sahipsiz Çığlıklar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information