-->

Ressamın Takvimi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ressamın Takvimi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ressamın Takvimi kitabını inceleyeceğiz. Erdal Ateş tarafından yazılan Ressamın Takvimi kitabı 2015-01-09 tarihinde yayınlanmıştır. Ressamın Takvimi kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup İLETİŞİM YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ressamın Takvimi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Erdal Ateş tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ressamın Takvimi Kitabı Tanıtım Bülteni

Erdal Ateş tarafından kaleme alınmış Ressamın Takvimi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kadın, ateşler içinde yanıyordu. Üç gündür böyleydi. Yanı başındaki küçük oğlu elindeki ıslak bezle annesinin alnını, yanaklarını siliyordu.Zengin bir adam, raflarda toplanan, hatırlanmayan kitapların yazarından, o çok sevdiği ressamdan şirketi için bir takvim yapmasını ister. Ressam, takvimini yazmaya başlar. Zenci okulu, Andy Warhol, kataloglar, bebek patikleri, pastel boyaları, Ulus'ta bir otel, Posta Caddesi'nde vicdan, kalecilik karası, 1984, Almanya'da can çekişen bir başka ressam, yeşil kapaklı günlük, çilek tarlası, can eriği…Erdal Ateş, bazen soğuk ama her zaman insanın içine işleyen bir serinlikle anlatıyor. Ressamları, insanları, saplantıları, arzuları, tutunma telaşını… Ressamın Takvimi, kısa hikâye güzelliğinde…


Ressamın Takvimi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ressamın Takvimi


Ressamın Takvimi Kitabı İndirme Linkleri


Ressamın Takvimi Pdf İndirme Linkleri

Ressamın Takvimi Yandex Disk Pdf İndir

Ressamın Takvimi Google Drive Pdf İndir


Ressamın Takvimi Epub İndirme Linkleri

Ressamın Takvimi Yandex Disk Ebup İndir

Ressamın Takvimi Google Drive Epub İndir


Ressamın Takvimi Mobi İndirme Linkleri


Ressamın Takvimi Yandex Disk Mobi İndir

Ressamın Takvimi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ressamın Takvimi Etiketleri

Ressamın Takvimi kitabı hakkında genel bilgiler, Ressamın Takvimi kitabının yazarı kimdir, Ressamın Takvimi kitabının özeti, Ressamın Takvimi pdf indirme linki, Ressamın Takvimi epub indirme linki, Ressamın Takvimi mobi indirme linki, Ressamın Takvimi kitabını indir, Ressamın Takvimi kitabı tanıtım bülteni, Ressamın Takvimi arka kapak yazısı, Ressamın Takvimi kitabı kaç sayfa, Ressamın Takvimi hangi yayınevi tarafından basıldı, Ressamın Takvimi kitabının türü nedir, Ressamın Takvimi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information