-->

Renkler ve Yıllar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Renkler ve Yıllar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Renkler ve Yıllar kitabını inceleyeceğiz. Margit Kaffka tarafından yazılan Renkler ve Yıllar kitabı 2015-05-25 tarihinde yayınlanmıştır. Renkler ve Yıllar kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup AYLAK ADAM yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Renkler ve Yıllar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Margit Kaffka tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Renkler ve Yıllar Kitabı Tanıtım Bülteni

Margit Kaffka tarafından kaleme alınmış Renkler ve Yıllar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

1900'lerin başında Macaristan'ın taşrasında bir kasaba. Güzel ve genç bir kadın olan Magda, aşkından vazgeçerek kendisine rahat bir hayat vaat eden bir avukatla evlenir. Kocasının yerel seçimlerde başarısızlığa uğrayıp intihar etmesiyle Magda'nın yaşamı bütünüyle değişir. Yapacağı ikinci evlilik çok kısa zamanda ona bir cehennem hayatı yaşatacaktır. Modern Macar edebiyatının en önemli yazarlarından Margit Kaffka, 20. yüzyılın başında yaşayan kadınların çelişkilerini, mutsuzluklarını ve özlemlerini derin bir psikolojik çözümlemeyle ele alır. Renkler ve Yıllar Macarca aslından yapılan çevirisiyle ilk kez Türkçede. "Bugün herkes bunu konuşacak!" diye düşündüm coşkulu bir sevinçle. Megye Sokağı'nın gözü üzerimizde! Ama bu iyi bir şey, bize serbest! Çiçeğe durmak, çalım satmak, beğenilmeyi kabullenmek; genç yaşta, keyfimizce, dans ederek, varlık içinde her türlü güzelliği yaşamak. Aşkı güzelce yaşamak


Renkler ve Yıllar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Renkler ve Yıllar


Renkler ve Yıllar Kitabı İndirme Linkleri


Renkler ve Yıllar Pdf İndirme Linkleri

Renkler ve Yıllar Yandex Disk Pdf İndir

Renkler ve Yıllar Google Drive Pdf İndir


Renkler ve Yıllar Epub İndirme Linkleri

Renkler ve Yıllar Yandex Disk Ebup İndir

Renkler ve Yıllar Google Drive Epub İndir


Renkler ve Yıllar Mobi İndirme Linkleri


Renkler ve Yıllar Yandex Disk Mobi İndir

Renkler ve Yıllar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Renkler ve Yıllar Etiketleri

Renkler ve Yıllar kitabı hakkında genel bilgiler, Renkler ve Yıllar kitabının yazarı kimdir, Renkler ve Yıllar kitabının özeti, Renkler ve Yıllar pdf indirme linki, Renkler ve Yıllar epub indirme linki, Renkler ve Yıllar mobi indirme linki, Renkler ve Yıllar kitabını indir, Renkler ve Yıllar kitabı tanıtım bülteni, Renkler ve Yıllar arka kapak yazısı, Renkler ve Yıllar kitabı kaç sayfa, Renkler ve Yıllar hangi yayınevi tarafından basıldı, Renkler ve Yıllar kitabının türü nedir, Renkler ve Yıllar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information