-->

Radetzky Marşı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Radetzky Marşı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Radetzky Marşı kitabını inceleyeceğiz. Joseph Roth tarafından yazılan Radetzky Marşı kitabı 2019-04-25 tarihinde yayınlanmıştır. Radetzky Marşı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Radetzky Marşı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Joseph Roth tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Radetzky Marşı Kitabı Tanıtım Bülteni

Joseph Roth tarafından kaleme alınmış Radetzky Marşı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Radetzky Marşı, Avusturya-Macaristan İmparatorluğu'nun çöküşünü öyküler. 1859 Solferino Meydan Savaşı'nda Slovenyalı genç bir teğmen, İmparator I. Franz Joseph'in hayatını kurtarır. Köylü atalarının geleneklerine veda ederek büyük Tuna monarşisinin ayrıcalıklılar sınıfına katılan Trotta ailesinin öyküsü de işte böyle başlar. XIX. yüzyılın sonu, Habsburg hanedanının tarihte son defa parladığı dönemdir: İmparator güçlü, bünyesinde çok sayıda halkı barındıran imparatorluk büyüktür. Oysa bu görkemli tablonun ardında bir yalanlar silsilesi gizlidir ve son çok yakındır... Joseph Roth, tıpkı Zweig gibi, XX. yüzyıl girerken yıldızı sönen ve sonsuza dek yok olan bir medeniyeti, bir coğrafi ve siyasi kimliği temsil eder. 1932'de tamamladığı Radetzky Marşı, yalnızca yazarının değil, Avrupa edebiyatının da başyapıtlarından biridir. Kader çizgileri Radetzky Marşı'nda birleşen Trottaların ve Habsburg monarşisinin bu öyküsü, eski Avrupa'ya ve değerlerine hüzünlü bir vedadır her şeyden önce... Her yaz tatile geldiğinde torun, büyükbabasıyla sessiz sessiz sohbet etmeye çalışır, fakat rahmetli ona hiçbir şey anlatmazdı. Genç çocuk geçmişte neler olup bitmişti, bir türlü öğrenemezdi. Sanki tablodaki insan her geçen yıl biraz daha soluklaşıyordu, Solferino Kahramanı daha çok ölürken anılarını kendine saklıyordu. Carl Joseph kimi zaman düşünürdü, belki bir gün gelecek kara çerçeveli tablodan bomboş bir tuval, soyundan kalmış olanlara bakacaktı.


Radetzky Marşı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Radetzky Marşı


Radetzky Marşı Kitabı İndirme Linkleri


Radetzky Marşı Pdf İndirme Linkleri

Radetzky Marşı Yandex Disk Pdf İndir

Radetzky Marşı Google Drive Pdf İndir


Radetzky Marşı Epub İndirme Linkleri

Radetzky Marşı Yandex Disk Ebup İndir

Radetzky Marşı Google Drive Epub İndir


Radetzky Marşı Mobi İndirme Linkleri


Radetzky Marşı Yandex Disk Mobi İndir

Radetzky Marşı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Radetzky Marşı Etiketleri

Radetzky Marşı kitabı hakkında genel bilgiler, Radetzky Marşı kitabının yazarı kimdir, Radetzky Marşı kitabının özeti, Radetzky Marşı pdf indirme linki, Radetzky Marşı epub indirme linki, Radetzky Marşı mobi indirme linki, Radetzky Marşı kitabını indir, Radetzky Marşı kitabı tanıtım bülteni, Radetzky Marşı arka kapak yazısı, Radetzky Marşı kitabı kaç sayfa, Radetzky Marşı hangi yayınevi tarafından basıldı, Radetzky Marşı kitabının türü nedir, Radetzky Marşı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information