-->

Pijama ve Kravat Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Pijama ve Kravat Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Pijama ve Kravat kitabını inceleyeceğiz. Yavuz Ahmet tarafından yazılan Pijama ve Kravat kitabı 2016-04-19 tarihinde yayınlanmıştır. Pijama ve Kravat kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup AVANGARD YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Pijama ve Kravat hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Yavuz Ahmet tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Pijama ve Kravat Kitabı Tanıtım Bülteni

Yavuz Ahmet tarafından kaleme alınmış Pijama ve Kravat kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Pijama ve Kravat, 1 uzun 19 kısa hikayeden oluşuyor. Yavuz Ahmet, okuyucuyu her hikayede farklı bir hayatı keşfe çıkarıyor. Her hayat başka bir duygudan yapılma. Gerçek insanların saklı kalmış kaderleri. Gece yarısı sokakta ayva arayan adamlar kim? Hakim Mehmet bey, babasının son isteğini neden yerine getiremiyor? Şoför Hüseyin, trafik cezasını ödememek için ne yapacak? İşsiz Selahattin ailesini terk edip kimle buluşacak? Böcüoğlu Konağı'nda ne işler dönüyor? Koyunlar uçabilir mi? Pijama ve Kravat, insana merhametle yaklaşan, incelikli bir hikaye kitabı.


Pijama ve Kravat Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Pijama ve Kravat


Pijama ve Kravat Kitabı İndirme Linkleri


Pijama ve Kravat Pdf İndirme Linkleri

Pijama ve Kravat Yandex Disk Pdf İndir

Pijama ve Kravat Google Drive Pdf İndir


Pijama ve Kravat Epub İndirme Linkleri

Pijama ve Kravat Yandex Disk Ebup İndir

Pijama ve Kravat Google Drive Epub İndir


Pijama ve Kravat Mobi İndirme Linkleri


Pijama ve Kravat Yandex Disk Mobi İndir

Pijama ve Kravat Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Pijama ve Kravat Etiketleri

Pijama ve Kravat kitabı hakkında genel bilgiler, Pijama ve Kravat kitabının yazarı kimdir, Pijama ve Kravat kitabının özeti, Pijama ve Kravat pdf indirme linki, Pijama ve Kravat epub indirme linki, Pijama ve Kravat mobi indirme linki, Pijama ve Kravat kitabını indir, Pijama ve Kravat kitabı tanıtım bülteni, Pijama ve Kravat arka kapak yazısı, Pijama ve Kravat kitabı kaç sayfa, Pijama ve Kravat hangi yayınevi tarafından basıldı, Pijama ve Kravat kitabının türü nedir, Pijama ve Kravat kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information