-->

Pendname Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Pendname Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Pendname kitabını inceleyeceğiz. Feridüddin Attar tarafından yazılan Pendname kitabı 2017-12-18 tarihinde yayınlanmıştır. Pendname kitabı Doğu Klasikleri türünde yayınlanmış olup KARBON KİTAPLAR yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Pendname hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Feridüddin Attar tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Pendname Kitabı Tanıtım Bülteni

Feridüddin Attar tarafından kaleme alınmış Pendname kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Şark-İslâm klasikleri arasında önemli bir yeri olan ve yüzyıllar öncesinden beri birçok dile tercüme edilen Pendname'nin manzum ve nesir olarak birçok tercümesi yapılmıştır. Ahmet Metin Şahin, Nişaburlu büyük mutasavvıf Feridüddin Attar'ın bir öğüt kitabı özelliği taşıyan Pendname'sini, kendi vezniyle Türkçeye aktarıyor.   Attar, Pendname'nin dışında Mantıku't-tayr, Tezkiretü'l-Evliya gibi kıymetli eserleriyle okurlarının belleğinde yer etmiştir. Günümüzde insana ait gitgide şiddetini artıran iç hastalıklardan sayılabilecek yalan söylemek, gıybet etmek, tahammülsüzlük, cimrilik gibi konularda tazeliğini koruyan saf bilgiyle zihnimize önemli notlar düşüyor.


Pendname Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Pendname


Pendname Kitabı İndirme Linkleri


Pendname Pdf İndirme Linkleri

Pendname Yandex Disk Pdf İndir

Pendname Google Drive Pdf İndir


Pendname Epub İndirme Linkleri

Pendname Yandex Disk Ebup İndir

Pendname Google Drive Epub İndir


Pendname Mobi İndirme Linkleri


Pendname Yandex Disk Mobi İndir

Pendname Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Pendname Etiketleri

Pendname kitabı hakkında genel bilgiler, Pendname kitabının yazarı kimdir, Pendname kitabının özeti, Pendname pdf indirme linki, Pendname epub indirme linki, Pendname mobi indirme linki, Pendname kitabını indir, Pendname kitabı tanıtım bülteni, Pendname arka kapak yazısı, Pendname kitabı kaç sayfa, Pendname hangi yayınevi tarafından basıldı, Pendname kitabının türü nedir, Pendname kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information