-->

Pegasus Sırrı (Cep Boy) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Pegasus Sırrı (Cep Boy) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Pegasus Sırrı (Cep Boy) kitabını inceleyeceğiz. Gregg Loomis tarafından yazılan Pegasus Sırrı (Cep Boy) kitabı 2009-08-01 tarihinde yayınlanmıştır. Pegasus Sırrı (Cep Boy) kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Pegasus Sırrı (Cep Boy) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Gregg Loomis tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Pegasus Sırrı (Cep Boy) Kitabı Tanıtım Bülteni

Gregg Loomis tarafından kaleme alınmış Pegasus Sırrı (Cep Boy) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Dan Vinci Şifresi kitabından daha gizemli, daha heyecanlı ve daha fazla merak uyandırıcı… Robert J. Randisi DAN BROWN'IN DA VINCI ŞİFRESİ KİTABININ HAYRANLARI PEGASUS SIRRI'NI ÇOK SEVECEKLER. Birisi bir sırrı ne kadar süre saklayabilir? Peki ya eğer bu sır batı uygarlığının 2000 yıllık temel taşlarını yok edebilecek kadar önemli bir sır ise? Gregg Loomis tarafından yazılan bu kitapta işte böylesine nefes kesici bir olayın peşinden gidilmektedir. Amerikalı bir avukat olan Lang Reilly'nin kız kardeşi olan Janet Holt Paris'te bir apartman dairesinde öldürülür. Reilly, kız kardeşinin ölümünün bir kaza sonucu olmadığını anlar. Janet öldürülmüştür ve Lang katilin kim olduğunu ve kız kardeşini öldürme nedenini araştırmaya başlar. Dan Brown hayranlarına sevindirecek bir kitap. Hız sınırlarını aşan bir heyecan. Romanın kahramanı ne tür korkunç bir tehlikede olduğunun farkında olmasa da kız kardeşinin ölüm nedeninin aydınlatmak için karanlık dünyalara, binyıllardır saklanan ölümcül sırlara korkusuzca dalıyor. Nefesinizi tutun, Gregg Loomis'in yeteneği sizi büyüleyecek. Bravo! Harriet Klausner Patlamalar sizi korkutmasın! Dahice kurgulanmış, oldukça akıcı, sürükleyici ve heyecan yüklü bir macera romanı. Fresh Fiction Bu kitapla göz kamaştırıcı bir başarıya imza atan Gregg Loomis yüksek derecede heyecan içeren bir gizem yaratmış. Bu şöleni kaçırmayın! Tim Davis New Mystery Reader Pegasus Sırrı ilk sayfasından başlayıp okuyucuyu maceranın içine çeker ve sürprizlerle dolu bu kovalamacanın mükemmel keyfini okuyucuya sunar. Kesinlikle fantastik bir roman. Bize bu keyfi yaşattığın için teşekkürler Gregg Loomis. Shayne Sawyer, Fresh Fiction


Pegasus Sırrı (Cep Boy) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Pegasus Sırrı (Cep Boy)


Pegasus Sırrı (Cep Boy) Kitabı İndirme Linkleri


Pegasus Sırrı (Cep Boy) Pdf İndirme Linkleri

Pegasus Sırrı (Cep Boy) Yandex Disk Pdf İndir

Pegasus Sırrı (Cep Boy) Google Drive Pdf İndir


Pegasus Sırrı (Cep Boy) Epub İndirme Linkleri

Pegasus Sırrı (Cep Boy) Yandex Disk Ebup İndir

Pegasus Sırrı (Cep Boy) Google Drive Epub İndir


Pegasus Sırrı (Cep Boy) Mobi İndirme Linkleri


Pegasus Sırrı (Cep Boy) Yandex Disk Mobi İndir

Pegasus Sırrı (Cep Boy) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Pegasus Sırrı (Cep Boy) Etiketleri

Pegasus Sırrı (Cep Boy) kitabı hakkında genel bilgiler, Pegasus Sırrı (Cep Boy) kitabının yazarı kimdir, Pegasus Sırrı (Cep Boy) kitabının özeti, Pegasus Sırrı (Cep Boy) pdf indirme linki, Pegasus Sırrı (Cep Boy) epub indirme linki, Pegasus Sırrı (Cep Boy) mobi indirme linki, Pegasus Sırrı (Cep Boy) kitabını indir, Pegasus Sırrı (Cep Boy) kitabı tanıtım bülteni, Pegasus Sırrı (Cep Boy) arka kapak yazısı, Pegasus Sırrı (Cep Boy) kitabı kaç sayfa, Pegasus Sırrı (Cep Boy) hangi yayınevi tarafından basıldı, Pegasus Sırrı (Cep Boy) kitabının türü nedir, Pegasus Sırrı (Cep Boy) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information