-->

Pegasus & Akdeniz Serisi IV Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Pegasus & Akdeniz Serisi IV Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Pegasus & Akdeniz Serisi IV kitabını inceleyeceğiz. Ali Kemal Sen'an tarafından yazılan Pegasus & Akdeniz Serisi IV kitabı 2013-05-31 tarihinde yayınlanmıştır. Pegasus & Akdeniz Serisi IV kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup ZİNDE REKLAM YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Pegasus & Akdeniz Serisi IV hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ali Kemal Sen'an tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Pegasus & Akdeniz Serisi IV Kitabı Tanıtım Bülteni

Ali Kemal Sen'an tarafından kaleme alınmış Pegasus & Akdeniz Serisi IV kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Dünya gizemlerle dolu.Bilinmeyen ,anlam veremediğimiz pek çok şey.Bir üçgen düşünün .Bir ucu Ege'de,bir ucu Toroslar'da.Diğer ucu ise Akdeniz sularının altında. Bu üç nokta arasında kalan alanın 1200 metre altında ancak çok ileri teknolojik yöntemlerle tesbit edilebilmiş bir boşluk var. Üç cisim bulundu. İnsanlığın çözüm bulamadığı sorunları sona erdiren, ulaşamadığı alanlara ulaşmasını sağlayan ve inanılması güç yetenekleri kazandıran üç cisim. Birincisi KA isimli eserde anlatılmıştı. İkincisi bu kitapta.Üçüncüsü ise Gizli Şehir isimli yapıtın konusu. Pegasus'u okuyan , tıpkı diğer iki kitapta olduğu gibi zamanda ve mekanda yolculuk yapar. Bu eser bir kurgu ancak anlatılanlar bugün imkansız görünse de , yarın gerçek olmayacağını kim söyleyebilir ? Haydi buyurun, hayal dünyanızı zorlayalım biraz.


Pegasus & Akdeniz Serisi IV Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Pegasus & Akdeniz Serisi IV


Pegasus & Akdeniz Serisi IV Kitabı İndirme Linkleri


Pegasus & Akdeniz Serisi IV Pdf İndirme Linkleri

Pegasus & Akdeniz Serisi IV Yandex Disk Pdf İndir

Pegasus & Akdeniz Serisi IV Google Drive Pdf İndir


Pegasus & Akdeniz Serisi IV Epub İndirme Linkleri

Pegasus & Akdeniz Serisi IV Yandex Disk Ebup İndir

Pegasus & Akdeniz Serisi IV Google Drive Epub İndir


Pegasus & Akdeniz Serisi IV Mobi İndirme Linkleri


Pegasus & Akdeniz Serisi IV Yandex Disk Mobi İndir

Pegasus & Akdeniz Serisi IV Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Pegasus & Akdeniz Serisi IV Etiketleri

Pegasus & Akdeniz Serisi IV kitabı hakkında genel bilgiler, Pegasus & Akdeniz Serisi IV kitabının yazarı kimdir, Pegasus & Akdeniz Serisi IV kitabının özeti, Pegasus & Akdeniz Serisi IV pdf indirme linki, Pegasus & Akdeniz Serisi IV epub indirme linki, Pegasus & Akdeniz Serisi IV mobi indirme linki, Pegasus & Akdeniz Serisi IV kitabını indir, Pegasus & Akdeniz Serisi IV kitabı tanıtım bülteni, Pegasus & Akdeniz Serisi IV arka kapak yazısı, Pegasus & Akdeniz Serisi IV kitabı kaç sayfa, Pegasus & Akdeniz Serisi IV hangi yayınevi tarafından basıldı, Pegasus & Akdeniz Serisi IV kitabının türü nedir, Pegasus & Akdeniz Serisi IV kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information