-->

Oyunun Sessiz Tanığı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Oyunun Sessiz Tanığı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Oyunun Sessiz Tanığı kitabını inceleyeceğiz. Iris Johansen tarafından yazılan Oyunun Sessiz Tanığı kitabı 2015-12-07 tarihinde yayınlanmıştır. Oyunun Sessiz Tanığı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup MARTI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Oyunun Sessiz Tanığı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Iris Johansen tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Oyunun Sessiz Tanığı Kitabı Tanıtım Bülteni

Iris Johansen tarafından kaleme alınmış Oyunun Sessiz Tanığı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Sen ölç nefesimi Her bir atışı yaklaşırken ölüme Tik tak. Tik tak. Tik tak… Colorado'daki hayalet kasabada yaşanan patlamanın ardından pek çok insan Eve'in öldüğünü düşünüyor olsa da arkadaşları, onun yaşadığına hâlâ inanmaktadır. Oğlunu kurtarmasına yardım ettiği CIA ajanı dostu Catherine, kendi hayatını riske atma pahasına dahi olsa Eve'i bir an önce bulmak için Joe ve Jane'le birlikte kolları sıvar. Zaman aleyhlerine işlemeye başlamıştır ve hataya yer yoktur. Ancak tehlikenin namlusundayken, Eve'in ne kadar süre daha hayatta kalabileceği ise tam bir muammadır. "Iris Johansen hayal kırıklığına yer bırakmamış ve merak uyandıran bir kurguya daha imza atmış." Library Journal


Oyunun Sessiz Tanığı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Oyunun Sessiz Tanığı


Oyunun Sessiz Tanığı Kitabı İndirme Linkleri


Oyunun Sessiz Tanığı Pdf İndirme Linkleri

Oyunun Sessiz Tanığı Yandex Disk Pdf İndir

Oyunun Sessiz Tanığı Google Drive Pdf İndir


Oyunun Sessiz Tanığı Epub İndirme Linkleri

Oyunun Sessiz Tanığı Yandex Disk Ebup İndir

Oyunun Sessiz Tanığı Google Drive Epub İndir


Oyunun Sessiz Tanığı Mobi İndirme Linkleri


Oyunun Sessiz Tanığı Yandex Disk Mobi İndir

Oyunun Sessiz Tanığı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Oyunun Sessiz Tanığı Etiketleri

Oyunun Sessiz Tanığı kitabı hakkında genel bilgiler, Oyunun Sessiz Tanığı kitabının yazarı kimdir, Oyunun Sessiz Tanığı kitabının özeti, Oyunun Sessiz Tanığı pdf indirme linki, Oyunun Sessiz Tanığı epub indirme linki, Oyunun Sessiz Tanığı mobi indirme linki, Oyunun Sessiz Tanığı kitabını indir, Oyunun Sessiz Tanığı kitabı tanıtım bülteni, Oyunun Sessiz Tanığı arka kapak yazısı, Oyunun Sessiz Tanığı kitabı kaç sayfa, Oyunun Sessiz Tanığı hangi yayınevi tarafından basıldı, Oyunun Sessiz Tanığı kitabının türü nedir, Oyunun Sessiz Tanığı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information