-->

Otuzbeş’i Beklerken Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Otuzbeş'i Beklerken Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Otuzbeş'i Beklerken kitabını inceleyeceğiz. Nihat Sırdar tarafından yazılan Otuzbeş'i Beklerken kitabı 2016-11-07 tarihinde yayınlanmıştır. Otuzbeş'i Beklerken kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup İNKILAP KİTABEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Otuzbeş'i Beklerken hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nihat Sırdar tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Otuzbeş'i Beklerken Kitabı Tanıtım Bülteni

Nihat Sırdar tarafından kaleme alınmış Otuzbeş'i Beklerken kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Türkiye'de "radyo" denilince ilk akla gelen isimlerden biridir Nihat Sırdar… Yıllardır en çok dinlenen ve en çok sevilen programlar onun eseridir. Nihat Sırdar'ın radyoda yaptığı ilk programı dinleyemedim ama ilk kitabının heyecanına tanık oluyorum. Eminim ki, o ilk programı dinleyenler, geleceğin başarılı bir radyocusuna kulak verdiklerinin farkındaydılar. Sırdar'ın ilk kitabını okuyanlar da, yazın dünyası için aynı düşünceye sahip olacaklar. Elinizde tuttuğunuz "Bir Nihat Sırdar Kitabı"… Ve 35 numaralı otobüs, içine sizi de almak için kapılarını açıyor… Sunay Akın                                                                                                Nihat Sırdar ilk kitabı Otuz Beş'i Beklerken'le hayatı ıskalamayan bir dille İstanbul'un o eski sokak aralarında dolaşıyor, dükkân önlerinde top koşturup misket oynayan çocuklarla zamanın uçuculuğuna keskin bir parantez açıyor. Söyleyecek bir sözümüzün her zaman olduğunu hissederek yapıyor bunu.   Artık Kocamustafapaşa 35 C Taksim tabelalı otobüse atlayıp Nihat Sırdar'la zamanda bir yolculuğa çıkma vaktidir. Yitip giden zamanda ülkece neleri geride bırakıp nereye doğru yol alıyoruz bir de onun hikâyelerinden dinleyin…  


Otuzbeş'i Beklerken Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Otuzbeş'i Beklerken


Otuzbeş'i Beklerken Kitabı İndirme Linkleri


Otuzbeş'i Beklerken Pdf İndirme Linkleri

Otuzbeş'i Beklerken Yandex Disk Pdf İndir

Otuzbeş'i Beklerken Google Drive Pdf İndir


Otuzbeş'i Beklerken Epub İndirme Linkleri

Otuzbeş'i Beklerken Yandex Disk Ebup İndir

Otuzbeş'i Beklerken Google Drive Epub İndir


Otuzbeş'i Beklerken Mobi İndirme Linkleri


Otuzbeş'i Beklerken Yandex Disk Mobi İndir

Otuzbeş'i Beklerken Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Otuzbeş'i Beklerken Etiketleri

Otuzbeş'i Beklerken kitabı hakkında genel bilgiler, Otuzbeş'i Beklerken kitabının yazarı kimdir, Otuzbeş'i Beklerken kitabının özeti, Otuzbeş'i Beklerken pdf indirme linki, Otuzbeş'i Beklerken epub indirme linki, Otuzbeş'i Beklerken mobi indirme linki, Otuzbeş'i Beklerken kitabını indir, Otuzbeş'i Beklerken kitabı tanıtım bülteni, Otuzbeş'i Beklerken arka kapak yazısı, Otuzbeş'i Beklerken kitabı kaç sayfa, Otuzbeş'i Beklerken hangi yayınevi tarafından basıldı, Otuzbeş'i Beklerken kitabının türü nedir, Otuzbeş'i Beklerken kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information