-->

Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not kitabını inceleyeceğiz. Dr. Naif Özkul tarafından yazılan Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not kitabı 2014-03-05 tarihinde yayınlanmıştır. 160 sayfa olarak yayınlanan Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup YÜZAKI YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Dr. Naif Özkul tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not Kitabı Tanıtım Bülteni

Dr. Naif Özkul tarafından kaleme alınmış Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İnsan; yaşadıkları itibarıyla düşünen, fikreden, muhâkemesi olan bir varlık. Dolayısıyla; Hayat ve kâinâta bakışı da; basîretli, hikmetli, ibretli ve derin bir tefekkür içinde olmalı. Sathî ve sığ olmamalı. «Nasıl»ı ve «niçin»i ilâhî nazarla gerçekleştirmeli. Şuur ve idraki dirilten gerçek bakış da, zaten budur. Dr. Naif Özkul'un; «Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not» adını verdiği makaleleri, işte bu nazarlaokunduğunda daha iyi istifade edileceği kanaatindeyiz.


Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not


Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not Kitabı İndirme Linkleri


Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not Pdf İndirme Linkleri

Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not Yandex Disk Pdf İndir

Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not Google Drive Pdf İndir


Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not Epub İndirme Linkleri

Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not Yandex Disk Ebup İndir

Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not Google Drive Epub İndir


Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not Mobi İndirme Linkleri


Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not Yandex Disk Mobi İndir

Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not Etiketleri

Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not kitabı hakkında genel bilgiler, Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not kitabının yazarı kimdir, Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not kitabının özeti, Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not pdf indirme linki, Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not epub indirme linki, Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not mobi indirme linki, Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not kitabını indir, Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not kitabı tanıtım bülteni, Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not arka kapak yazısı, Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not kitabı kaç sayfa, Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not hangi yayınevi tarafından basıldı, Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not kitabının türü nedir, Ömür Dağarcığımdan Birkaç Not kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information