-->

Ölüme Bakmak Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ölüme Bakmak Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ölüme Bakmak kitabını inceleyeceğiz. Osman Akınhay tarafından yazılan Ölüme Bakmak kitabı 2005-10-25 tarihinde yayınlanmıştır. 104 sayfa olarak yayınlanan Ölüme Bakmak kitabı Anlatı türünde yayınlanmış olup AGORA KİTAPLIĞI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ölüme Bakmak hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Osman Akınhay tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ölüme Bakmak Kitabı Tanıtım Bülteni

Osman Akınhay tarafından kaleme alınmış Ölüme Bakmak kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Osman Akınhay, ikinci romanında, orta yaşlarındaki bir 'oğul'un, ölen 'baba'nın yanına geldiği andan, toprağa verildiği ana kadar geçen süre içinde, tanık olduğu tüm ritüelleriyle ölüme bakıyor. Son nefesini veren 'baba'nın saatlerce açık kalan gözlerini kapadıktan sonra, onun ölüsüyle başbaşa kalan 'oğul'un, gasilhanede, babasının bedenini yıkayan gassallara eşlik etmesi ve nihayet, beyaz kefen içinde toprağa verilen 'baba'nın naaşı huzurunda tüm hayatını gözden geçirmesinin hikayesi Ölüme Bakmak.. Gün Ağarmasa'yla 78 kuşağının tarihteki ve hayattaki yerini sorgulayan Osman Akınhay, Ölüme Bakmak adını verdiği ikinci kitabında, ölümüyle karşılaşınca babayla gecikmiş bir muhasebeye girişen bir erkek evladın hayata, ölüme, gömülmeye ve kendi kökleriyle geleceğine bakışını anlatıyor...


Ölüme Bakmak Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ölüme Bakmak


Ölüme Bakmak Kitabı İndirme Linkleri


Ölüme Bakmak Pdf İndirme Linkleri

Ölüme Bakmak Yandex Disk Pdf İndir

Ölüme Bakmak Google Drive Pdf İndir


Ölüme Bakmak Epub İndirme Linkleri

Ölüme Bakmak Yandex Disk Ebup İndir

Ölüme Bakmak Google Drive Epub İndir


Ölüme Bakmak Mobi İndirme Linkleri


Ölüme Bakmak Yandex Disk Mobi İndir

Ölüme Bakmak Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ölüme Bakmak Etiketleri

Ölüme Bakmak kitabı hakkında genel bilgiler, Ölüme Bakmak kitabının yazarı kimdir, Ölüme Bakmak kitabının özeti, Ölüme Bakmak pdf indirme linki, Ölüme Bakmak epub indirme linki, Ölüme Bakmak mobi indirme linki, Ölüme Bakmak kitabını indir, Ölüme Bakmak kitabı tanıtım bülteni, Ölüme Bakmak arka kapak yazısı, Ölüme Bakmak kitabı kaç sayfa, Ölüme Bakmak hangi yayınevi tarafından basıldı, Ölüme Bakmak kitabının türü nedir, Ölüme Bakmak kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information