-->

Oklukirpi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Oklukirpi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Oklukirpi kitabını inceleyeceğiz. Julian Barnes tarafından yazılan Oklukirpi kitabı 2006-07-18 tarihinde yayınlanmıştır. Oklukirpi kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup AYRINTI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Oklukirpi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Julian Barnes tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Oklukirpi Kitabı Tanıtım Bülteni

Julian Barnes tarafından kaleme alınmış Oklukirpi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Berlin Duvarı'nın çöküşüyle birlikte siyaset gündemine gelen komünizmin mirası sorunu, edebiyat düzleminde de yankılarını bulmakta gecikmedi ve Julian Barnes, ilk olarak Bulgarca yayımlanan Oklukirpi başlıklı novellasında 10½ Bölümde Dünya Tarihi'nde başlattığı Tarih'in "çoğul anlamları" izleğine bu kez yeni ve güncel açılımlar getirerek, eşine az rastlanır siyasal bir taşlama örneği ortaya koydu. Adı doğrudan verilmemekle birlikte tahmin edebildiğimiz eski bir Sovyet uydu devletindeki bir komünist liderin yeni rejimin oluşturduğu mahkeme önünde sorgulanma sürecini konu alan roman, birbirine temelden karşıt iki ideoloji arasındaki çelişkileri ve açmazları, her cümlesine keskin bir mizahın sindiği ve yerginin zaman zaman doruk noktasına çıktığı, derinlikli bir siyasi kavrayışla vermekte... Totaliter bir komünistken şimdi demokratik ve liberal değerlerin savunucusu olan bir başsavcının suçlamalarıyla yüzleşmek zorunda kalan eski tüfek komünist lider, postu kolay kolay deldirmeye niyetli değildir. Komünist lidere yöneltilen, ama eldeki gerçek belgelerin eksikliğinden ötürü pek de gerekçeli gibi gözükmeyen suçlamaların, romanın dramatik akışı içinde bir bumerang gibi geri teperek, başsavcıyı gitgide yıpratmakta olduğuna, diktatöre karşı olan tiksintisine pek de sağlam bir gerekçe bulamadığına, bu yüzden de salt ahlaksal normlara sığınmaya çalıştığına tanıklık ederiz. Oklukirpi, geçmiş ile şimdi, istikrar ile özgürlük, suçlayanlar ile suçlananlar arasındaki sınırların kaybolur gözüktüğü o alacakaranlık bölgede bir zamanlar yaşanmış zorlu bir siyasal gerçekliğe birinci elden tanıklık eden, çarpıcı bir roman.


Oklukirpi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Oklukirpi


Oklukirpi Kitabı İndirme Linkleri


Oklukirpi Pdf İndirme Linkleri

Oklukirpi Yandex Disk Pdf İndir

Oklukirpi Google Drive Pdf İndir


Oklukirpi Epub İndirme Linkleri

Oklukirpi Yandex Disk Ebup İndir

Oklukirpi Google Drive Epub İndir


Oklukirpi Mobi İndirme Linkleri


Oklukirpi Yandex Disk Mobi İndir

Oklukirpi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Oklukirpi Etiketleri

Oklukirpi kitabı hakkında genel bilgiler, Oklukirpi kitabının yazarı kimdir, Oklukirpi kitabının özeti, Oklukirpi pdf indirme linki, Oklukirpi epub indirme linki, Oklukirpi mobi indirme linki, Oklukirpi kitabını indir, Oklukirpi kitabı tanıtım bülteni, Oklukirpi arka kapak yazısı, Oklukirpi kitabı kaç sayfa, Oklukirpi hangi yayınevi tarafından basıldı, Oklukirpi kitabının türü nedir, Oklukirpi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information