-->

Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) kitabını inceleyeceğiz. Doç. Dr. Mustafa Yıldız tarafından yazılan Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) kitabı 2016-04-01 tarihinde yayınlanmıştır. Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) kitabı Destan türünde yayınlanmış olup KÖMEN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Doç. Dr. Mustafa Yıldız tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) Kitabı Tanıtım Bülteni

Doç. Dr. Mustafa Yıldız tarafından kaleme alınmış Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Edige Mirza, hem Altınorda Hanı hem de destan kahramanıdır. Bu destanın ismi de Edige Mirzanın adına atfen verilmiştir. Edige Mirzanın devletini ayakta tutabilmek için ortaya koymuş olduğu mücadeleler 15. yüzyıldan itibaren onun şahsiyeti etrafında destana dönüşmüştür. 19. yüzyılın ilk yıllarından itibaren de sözlü gelenekten yazı ile kayıt altına alınmaya başlanan destan metinleri tarihen Edige Mirzanın etki alanı altında bulunmuş olan Türk boyları arasından derlenmiştir. Bu bakımdan bugün Kazak, Kırgız, Karakalpak, Başkurt, Tatar, Nogay ve Özbek Türkleri arasında yaygın bir destan metni olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu çalışma ile bugün hem nüfus, dolayısıyla da hem de nüfuz bakımından biraz geri planda kalmış Türk kavimlerinden biri olan Nogay Türklerinin ağzından derlenmiş destanın bu varyantını okuyucu ve dil araştırmacıları ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Eser, destan metninin hem Latin hem de Kiril alfabesi ile asıl metnini, bu metnin Türkiye Türkçesine aktarımını ve dizin bölümlerini içermektedir. Özellikle eserin dizin bölümünün Nogay Türkçesi ile ister akademik ister serbest şekilde ilgilenenlerin dikkatini çekeceğini ümit ediyoruz.


Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin)


Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) Kitabı İndirme Linkleri


Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) Pdf İndirme Linkleri

Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) Yandex Disk Pdf İndir

Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) Google Drive Pdf İndir


Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) Epub İndirme Linkleri

Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) Yandex Disk Ebup İndir

Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) Google Drive Epub İndir


Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) Mobi İndirme Linkleri


Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) Yandex Disk Mobi İndir

Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) Etiketleri

Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) kitabı hakkında genel bilgiler, Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) kitabının yazarı kimdir, Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) kitabının özeti, Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) pdf indirme linki, Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) epub indirme linki, Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) mobi indirme linki, Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) kitabını indir, Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) kitabı tanıtım bülteni, Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) arka kapak yazısı, Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) kitabı kaç sayfa, Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) hangi yayınevi tarafından basıldı, Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) kitabının türü nedir, Nogay Türklerinin Kahramanlık Destanı Edige (Giriş-Metin-Aktarma-Gramatikal Dizin) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information