-->

Neruda Vakası Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Neruda Vakası Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Neruda Vakası kitabını inceleyeceğiz. Roberto Ampuero tarafından yazılan Neruda Vakası kitabı 2015-11-09 tarihinde yayınlanmıştır. Neruda Vakası kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup KIRMIZI KEDİ YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Neruda Vakası hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Roberto Ampuero tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Neruda Vakası Kitabı Tanıtım Bülteni

Roberto Ampuero tarafından kaleme alınmış Neruda Vakası kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Nobel Ödüllü şair Pablo Neruda ölümcül bir hastalığın pençesinde, geçmişindeki hatalarıyla yüzleşmektedir. En büyük umudu, hayatının sırrına ışık tutacak kişiyi, Doktor Ángel Bracamonte'yi bulmaktır. Devlet başkanı Salvador Allende'nin yakın dostlarından biri olan Neruda, Pinochet darbesi öncesinde Şili'de kimseye güvenememektedir. Ama bu durum, Kübalı sürgün Cayetano Brulé'yle tanıştığında değişecektir. Neruda, Cayetano'ya hayatını değiştirecek bir teklif sunar. Tereyağı ve sigaranın bulunamadığı, karneyle etin bile alınamadığı zamanlarda gelen bu dedektiflik teklifi Cayetano için bulunmaz bir fırsattır. İlk başlarda zorlanan Cayetano, yeni mesleğinin püf noktalarını şairin verdiği Georges Simenon'un ünlü polisiye romanlarında bulur. Araştırmalarında Şili'den Meksika'ya, Küba'dan Doğu Berlin'e sürüklenen Cayetano, Neruda'nın aslında başka bir şeyin peşinde olduğunu keşfedecektir. Ampuero, Şili'yi darbeye götüren süreci ve ülkedeki darbe öncesi gerilimi başarıyla anlatırken, hikâyeyi Pablo Neruda'nın hayatıyla; aşkları ve şiirleriyle harmanlıyor.  


Neruda Vakası Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Neruda Vakası


Neruda Vakası Kitabı İndirme Linkleri


Neruda Vakası Pdf İndirme Linkleri

Neruda Vakası Yandex Disk Pdf İndir

Neruda Vakası Google Drive Pdf İndir


Neruda Vakası Epub İndirme Linkleri

Neruda Vakası Yandex Disk Ebup İndir

Neruda Vakası Google Drive Epub İndir


Neruda Vakası Mobi İndirme Linkleri


Neruda Vakası Yandex Disk Mobi İndir

Neruda Vakası Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Neruda Vakası Etiketleri

Neruda Vakası kitabı hakkında genel bilgiler, Neruda Vakası kitabının yazarı kimdir, Neruda Vakası kitabının özeti, Neruda Vakası pdf indirme linki, Neruda Vakası epub indirme linki, Neruda Vakası mobi indirme linki, Neruda Vakası kitabını indir, Neruda Vakası kitabı tanıtım bülteni, Neruda Vakası arka kapak yazısı, Neruda Vakası kitabı kaç sayfa, Neruda Vakası hangi yayınevi tarafından basıldı, Neruda Vakası kitabının türü nedir, Neruda Vakası kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information