-->

Mudurnulu Fatma Nine’nin Günlüğü 2 Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 kitabını inceleyeceğiz. Kamuran Esen tarafından yazılan Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 kitabı 2017-11-03 tarihinde yayınlanmıştır. Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 kitabı Günlük türünde yayınlanmış olup CİNİUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Kamuran Esen tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 Kitabı Tanıtım Bülteni

Kamuran Esen tarafından kaleme alınmış Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Çuvalları yükledik arabaya, biz de bindik, düşdük yola. Hava garardı garardı, birden her yer zindan gibi oldu. Gorkudan galbim başladı hapırdamaya. Derken, mezerliğe yaklaşdık. Ramis; mezerliğin önünden nasıl geçecez? Gece burada atları, arabaları bağlarlarmış. Bi santim bile gımıldatamazmışsın. Emme(ama) her zaman olmazmış. Bakam bize bi şey olacak mı demesin mi? Başladım tirildemeye. Amcan da, bi şey olmaz gorkman diyo. İyneden gorkan adam, mezerlikden gorkmuyo. İşe bak. Mezerliğin önüne geldik. Nefesimi dutdum. Hiç birimizde ses yok. Tekerleklerin sesiyle, atların nal sesleri duyuluyo sadece. Ha şinci arabayı bağlayacakla, ha birazdan derken, araba zınk deye durdu. Ramis deh diyo atlara, atlar yörümüyo. Oldukları yerde çırpınıp duruyolla. Araba çakıldı sankı. Mezerlikde atların, arabaların bağlandığı doğruymuş demek. Amcanın hiç sesi çıkmıyo. Ramis; eğer mezerdekile bizi bağladılarsa, gün ağarıncaya gadar goyvermezle demesin mi ?"


Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2


Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 Kitabı İndirme Linkleri


Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 Pdf İndirme Linkleri

Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 Yandex Disk Pdf İndir

Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 Google Drive Pdf İndir


Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 Epub İndirme Linkleri

Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 Yandex Disk Ebup İndir

Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 Google Drive Epub İndir


Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 Mobi İndirme Linkleri


Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 Yandex Disk Mobi İndir

Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 Etiketleri

Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 kitabı hakkında genel bilgiler, Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 kitabının yazarı kimdir, Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 kitabının özeti, Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 pdf indirme linki, Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 epub indirme linki, Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 mobi indirme linki, Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 kitabını indir, Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 kitabı tanıtım bülteni, Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 arka kapak yazısı, Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 kitabı kaç sayfa, Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 hangi yayınevi tarafından basıldı, Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 kitabının türü nedir, Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü 2 kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information