-->

Mektuplar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Mektuplar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Mektuplar kitabını inceleyeceğiz. William Faulkner tarafından yazılan Mektuplar kitabı 2014-01-18 tarihinde yayınlanmıştır. Mektuplar kitabı Mektup türünde yayınlanmış olup HECE YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Mektuplar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca William Faulkner tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Mektuplar Kitabı Tanıtım Bülteni

William Faulkner tarafından kaleme alınmış Mektuplar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Elinizdeki eser, okuyucuya Faulkner'ın 1918-1962 arasında yazdığı çok sayıda mektup arasından seçilen geniş ve tipik bir seçki sunmaktadır. Bu mektuplar, yazarın zihninin içyu¨zu¨nu¨ anlamamıza imkân tanıyıp sanatının derinliğini, kaynaklarını, amaç ve yöntemlerinin yanı sıra temel aldığı estetik, felsefî, sosyal ve politik göru¨şleri ortaya koymaktadır. Mektuplarda Faulkner'ın çeşitli yönleri de gözler önu¨ne serilmektedir: Ailesi,dostları ve mesleki açıdan muhatap olduğu kişilerle diğer yazarlar, yayıncılar, editörler, ajanslar, yönetmenler, yapımcılar ve okuyucularla ilişkileri... Yurtdışından gönderdiği mektuplara ilaveten çoğunlukla sanatı ve bu sanat yoluyla geçimini sağlamada giriştiği savaşıma ilişkin mektuplar kaleme almıştır. Mektuplardan bazıları Absalom, Absalom!, Requiem for a Nun, the Snopes Trilogy ve son romanı The Reivers dâhil eserlerinin birer mu¨jdecisi niteliğindedir. Kitaplarının kurgulanıp gelişimleri de mektuplardan izlenebilmektedir: The Hamlet'ın özenle inşası, A Fable'ın yazılışındaki sıkıntılar vs. Ayrıca The Sound and the Fury'nin tashihi ve The Wild Palms'ın ismi gibi meselelerde editör ve yayıncılarla girdiği önemli tartışmalara da yer verilmektedir. Melankoli, öfke ve neşe içeren bu mektuplar, yalnızca edebiyat hocaları ve öğrencileri için değil ayrıca Amerika'nın başat bir sanatkârına ilişkin daha fazla bilgi arayışındaki okuyucular için şaşırtıcı gelecektir.


Mektuplar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Mektuplar


Mektuplar Kitabı İndirme Linkleri


Mektuplar Pdf İndirme Linkleri

Mektuplar Yandex Disk Pdf İndir

Mektuplar Google Drive Pdf İndir


Mektuplar Epub İndirme Linkleri

Mektuplar Yandex Disk Ebup İndir

Mektuplar Google Drive Epub İndir


Mektuplar Mobi İndirme Linkleri


Mektuplar Yandex Disk Mobi İndir

Mektuplar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Mektuplar Etiketleri

Mektuplar kitabı hakkında genel bilgiler, Mektuplar kitabının yazarı kimdir, Mektuplar kitabının özeti, Mektuplar pdf indirme linki, Mektuplar epub indirme linki, Mektuplar mobi indirme linki, Mektuplar kitabını indir, Mektuplar kitabı tanıtım bülteni, Mektuplar arka kapak yazısı, Mektuplar kitabı kaç sayfa, Mektuplar hangi yayınevi tarafından basıldı, Mektuplar kitabının türü nedir, Mektuplar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information