-->

Mavi Sakal Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Mavi Sakal Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Mavi Sakal kitabını inceleyeceğiz. Kurt Vonnegut tarafından yazılan Mavi Sakal kitabı 2018-08-17 tarihinde yayınlanmıştır. Mavi Sakal kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Mavi Sakal hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Kurt Vonnegut tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Mavi Sakal Kitabı Tanıtım Bülteni

Kurt Vonnegut tarafından kaleme alınmış Mavi Sakal kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Ne düşünürsen düşün ama artık başka bir şey düşün." Mavi Sakal, daha önce Şampiyonların Kahvaltısı'nda karşılaştığımız soyut dışavurumcu ressam Rabo Karabekian'ın kurgusal otobiyografisi. Karabekian'ın tek arzusu, patates ambarında kilit altında tuttuğu sırrıyla rahat bırakılmaktır; ama hayatına davetsiz bir misafir misali giren dul Circe Berman, münasebetsiz sorularıyla onu hikâyesini anlatmaya zorlar. Sonuç, elbette tam da Kurt Vonnegut'tan bekleneceği üzere, felaketi ve insanoğlunun merhametsizliğini harikulade bir ironiyle ele alan bir hikâye. Mavi Sakal, Handan Balkara'nın yetkin çevirisiyle Can Yayınları'nda. Kara mizahı, hicivli dili ve eşsiz hayal gücüyle 20. yüzyılın en önemli yazarları arasında yer alan Vonnegut, Time'ın deyimiyle, "George Orwell, Dr. Caligari ve Flash Gordon'ı tek vücutta birleştiren bir yazar... ahlaklı bir soytarı, deli bir biliminsanı."


Mavi Sakal Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Mavi Sakal


Mavi Sakal Kitabı İndirme Linkleri


Mavi Sakal Pdf İndirme Linkleri

Mavi Sakal Yandex Disk Pdf İndir

Mavi Sakal Google Drive Pdf İndir


Mavi Sakal Epub İndirme Linkleri

Mavi Sakal Yandex Disk Ebup İndir

Mavi Sakal Google Drive Epub İndir


Mavi Sakal Mobi İndirme Linkleri


Mavi Sakal Yandex Disk Mobi İndir

Mavi Sakal Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Mavi Sakal Etiketleri

Mavi Sakal kitabı hakkında genel bilgiler, Mavi Sakal kitabının yazarı kimdir, Mavi Sakal kitabının özeti, Mavi Sakal pdf indirme linki, Mavi Sakal epub indirme linki, Mavi Sakal mobi indirme linki, Mavi Sakal kitabını indir, Mavi Sakal kitabı tanıtım bülteni, Mavi Sakal arka kapak yazısı, Mavi Sakal kitabı kaç sayfa, Mavi Sakal hangi yayınevi tarafından basıldı, Mavi Sakal kitabının türü nedir, Mavi Sakal kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information