-->

Masamda Notlar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Masamda Notlar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Masamda Notlar kitabını inceleyeceğiz. Serkan Tutal tarafından yazılan Masamda Notlar kitabı 2019-05-09 tarihinde yayınlanmıştır. Masamda Notlar kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup SIFIR YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Masamda Notlar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Serkan Tutal tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Masamda Notlar Kitabı Tanıtım Bülteni

Serkan Tutal tarafından kaleme alınmış Masamda Notlar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Sağlığına duacıyım, beni görmeden ölme. Çünkü ne yaşadıysam gör istiyorum, bil istiyorum. Belki canın acır diyorum ama sonra vazgeçiyorum. Sen yaşama. Yine de beni görmeden ölme.   Ve ben aslında hiç yaşamadım bu duyguları. Hiç gitmedim ve görmedim belki. İçimde yaşadım, o bana yeter. Ben acılarımı yaşadım. Ben seni yaşadım. Belki deli, dediler ama ben seni yaşadım.   Bu kitapta yazan ne varsa hayaldir. Bildiğim gerçekler, yaşadığım acılar ve yazdıklarım… İçinde kendini bulursan eğer, katla sayfayı bir köşesinden. Ne zaman aklına gelirse o zaman yine okursun. Sana iyi geliyorsa eğer bir noktada buluşmuşuz demektir.   Sonra kalkıp bir çay koy. Çay içmezsen kahve al yanına. Nasıl tadı çıkıyorsa öyle oku.


Masamda Notlar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Masamda Notlar


Masamda Notlar Kitabı İndirme Linkleri


Masamda Notlar Pdf İndirme Linkleri

Masamda Notlar Yandex Disk Pdf İndir

Masamda Notlar Google Drive Pdf İndir


Masamda Notlar Epub İndirme Linkleri

Masamda Notlar Yandex Disk Ebup İndir

Masamda Notlar Google Drive Epub İndir


Masamda Notlar Mobi İndirme Linkleri


Masamda Notlar Yandex Disk Mobi İndir

Masamda Notlar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Masamda Notlar Etiketleri

Masamda Notlar kitabı hakkında genel bilgiler, Masamda Notlar kitabının yazarı kimdir, Masamda Notlar kitabının özeti, Masamda Notlar pdf indirme linki, Masamda Notlar epub indirme linki, Masamda Notlar mobi indirme linki, Masamda Notlar kitabını indir, Masamda Notlar kitabı tanıtım bülteni, Masamda Notlar arka kapak yazısı, Masamda Notlar kitabı kaç sayfa, Masamda Notlar hangi yayınevi tarafından basıldı, Masamda Notlar kitabının türü nedir, Masamda Notlar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information