-->

Madam Bravo Harfleri Değiştir Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Madam Bravo Harfleri Değiştir Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Madam Bravo Harfleri Değiştir kitabını inceleyeceğiz. Bilal Sami Gökdemir tarafından yazılan Madam Bravo Harfleri Değiştir kitabı 2016-01-01 tarihinde yayınlanmıştır. Madam Bravo Harfleri Değiştir kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup DOLCE VİTA KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Madam Bravo Harfleri Değiştir hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Bilal Sami Gökdemir tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Madam Bravo Harfleri Değiştir Kitabı Tanıtım Bülteni

Bilal Sami Gökdemir tarafından kaleme alınmış Madam Bravo Harfleri Değiştir kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Madam Bravo, kitabın içinde geçen cinayeti araştırmaktadır. İlerleyen sayfalarda öldürülen kişinin ölmeden 1 gece önce yazdığı bir mektup bulur. Bu mektubun zarfı açıldığında (112'nci sayfada) okuyucudan, kitabın arka kapağındaki üçgen şeklindeki kazıma alanını bir metal para ile hafifçe kazıması istenir. Okuyucu, bu alanı kazıdığında, Madam Bravo'nun açtığı zarfın içinden çıkan şifreli notu burada görür ve kitabın kalan kısmında bu şifreyi çözerek olayı aydınlatmaya çalışır.  Dur! Hayatının en can sıkıcı olayını hatırlıyor musun? Hatırla! En son ne zaman çıldıracak gibi hissettin? Hisset! En terleticisinden bir kâbusta cümbür cemaat tüm karabasanların canını çıkarmaya çalıştığı bir canlısın. Düşün! Herkesin kahkahalarla güldüğü bir anda ağlamak istediğin bir zaman olmadı mı? Karar ver! Seni unutan birinin senin için asla unutulmaz olmasını göze alabilir misin? Unutma!  Zamanın silemediği hiçbir anı, ölümün sona erdiremediği hiçbir acı yoktur. Bunalımın had safhada olduğu bir dönem... Tarihî bir Londra sonbaharına yolculuk... Hayatını değiştiren bir insan... İlginç şifreler... Nefes kesen olaylar... Ve büyüleyen bir hikâyenin esrarengiz sonu... Bak... Bir harf, hayatını ne kadar değiştirebilir? Okumadan asla anlayamayacaksın! Takip et!


Madam Bravo Harfleri Değiştir Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Madam Bravo Harfleri Değiştir


Madam Bravo Harfleri Değiştir Kitabı İndirme Linkleri


Madam Bravo Harfleri Değiştir Pdf İndirme Linkleri

Madam Bravo Harfleri Değiştir Yandex Disk Pdf İndir

Madam Bravo Harfleri Değiştir Google Drive Pdf İndir


Madam Bravo Harfleri Değiştir Epub İndirme Linkleri

Madam Bravo Harfleri Değiştir Yandex Disk Ebup İndir

Madam Bravo Harfleri Değiştir Google Drive Epub İndir


Madam Bravo Harfleri Değiştir Mobi İndirme Linkleri


Madam Bravo Harfleri Değiştir Yandex Disk Mobi İndir

Madam Bravo Harfleri Değiştir Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Madam Bravo Harfleri Değiştir Etiketleri

Madam Bravo Harfleri Değiştir kitabı hakkında genel bilgiler, Madam Bravo Harfleri Değiştir kitabının yazarı kimdir, Madam Bravo Harfleri Değiştir kitabının özeti, Madam Bravo Harfleri Değiştir pdf indirme linki, Madam Bravo Harfleri Değiştir epub indirme linki, Madam Bravo Harfleri Değiştir mobi indirme linki, Madam Bravo Harfleri Değiştir kitabını indir, Madam Bravo Harfleri Değiştir kitabı tanıtım bülteni, Madam Bravo Harfleri Değiştir arka kapak yazısı, Madam Bravo Harfleri Değiştir kitabı kaç sayfa, Madam Bravo Harfleri Değiştir hangi yayınevi tarafından basıldı, Madam Bravo Harfleri Değiştir kitabının türü nedir, Madam Bravo Harfleri Değiştir kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information