-->

Lord Arthur Savile'in Suçu Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Lord Arthur Savile'in Suçu Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Lord Arthur Savile'in Suçu kitabını inceleyeceğiz. Oscar Wilde tarafından yazılan Lord Arthur Savile'in Suçu kitabı 2016-04-15 tarihinde yayınlanmıştır. Lord Arthur Savile'in Suçu kitabı Hikaye (çeviri) türünde yayınlanmış olup KIRMIZI KEDİ YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Lord Arthur Savile'in Suçu hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Oscar Wilde tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Lord Arthur Savile'in Suçu Kitabı Tanıtım Bülteni

Oscar Wilde tarafından kaleme alınmış Lord Arthur Savile'in Suçu kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Alfonso Reyes'in İspanyolcaya çevirdiği Ciddi Olmanın Önemi Üzerine adlı eseri gibi 'Lord Arthur Savile'in Suçu' da İyi ve Kötü'nün ötesinde bir yapıt. Bir cinayetin öyküsünü anlatır; ama cinayet, uçarılığından dolayı Binbir Gece Masalları'nda kasten yaratılan fantastik ortamdan daha az gerçek olmayan bir dünyada işlenir. Bu benzerliği vurgulamak için Stevenson ve Chesterton'ınkilerle kıyaslanabilecek düşsel bir Londra'da geçen öyküye, İslam dinine özgü kader anlayışının hâkim olduğunu eklemek gerek. Dünyevi komedyalarında olduğu gibi bu öyküde de Wilde karşımıza aptal kahramanlar çıkarır, ancak bu kahramanların aptallığı iğneleyicidir, çünkü bunlar aslında yazarın gülümseyen maskeleridir. Hüzünlü bir yazgısı ve neşeli bir ruhu olan bu büyük İrlandalı bizim çağdaşımız ve gelecek kuşakların da çağdaşı olacak. Derin ve yenilmez mutluluğu, onu belleklerimizde Danimarka prensi gibi trajik bir züppe olarak yaşamaktan kurtarıyor."   Jorge Luis Borges


Lord Arthur Savile'in Suçu Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Lord Arthur Savile'in Suçu


Lord Arthur Savile'in Suçu Kitabı İndirme Linkleri


Lord Arthur Savile'in Suçu Pdf İndirme Linkleri

Lord Arthur Savile'in Suçu Yandex Disk Pdf İndir

Lord Arthur Savile'in Suçu Google Drive Pdf İndir


Lord Arthur Savile'in Suçu Epub İndirme Linkleri

Lord Arthur Savile'in Suçu Yandex Disk Ebup İndir

Lord Arthur Savile'in Suçu Google Drive Epub İndir


Lord Arthur Savile'in Suçu Mobi İndirme Linkleri


Lord Arthur Savile'in Suçu Yandex Disk Mobi İndir

Lord Arthur Savile'in Suçu Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Lord Arthur Savile'in Suçu Etiketleri

Lord Arthur Savile'in Suçu kitabı hakkında genel bilgiler, Lord Arthur Savile'in Suçu kitabının yazarı kimdir, Lord Arthur Savile'in Suçu kitabının özeti, Lord Arthur Savile'in Suçu pdf indirme linki, Lord Arthur Savile'in Suçu epub indirme linki, Lord Arthur Savile'in Suçu mobi indirme linki, Lord Arthur Savile'in Suçu kitabını indir, Lord Arthur Savile'in Suçu kitabı tanıtım bülteni, Lord Arthur Savile'in Suçu arka kapak yazısı, Lord Arthur Savile'in Suçu kitabı kaç sayfa, Lord Arthur Savile'in Suçu hangi yayınevi tarafından basıldı, Lord Arthur Savile'in Suçu kitabının türü nedir, Lord Arthur Savile'in Suçu kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information