-->

Lice & Vahşeti Gördüm Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Lice & Vahşeti Gördüm Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Lice & Vahşeti Gördüm kitabını inceleyeceğiz. Mahmut Cantekin tarafından yazılan Lice & Vahşeti Gördüm kitabı 2016-09-07 tarihinde yayınlanmıştır. 294 sayfa olarak yayınlanan Lice & Vahşeti Gördüm kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup BELGE YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Lice & Vahşeti Gördüm hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mahmut Cantekin tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Lice & Vahşeti Gördüm Kitabı Tanıtım Bülteni

Mahmut Cantekin tarafından kaleme alınmış Lice & Vahşeti Gördüm kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Lice'nin kapanmayan hâlâ da kapanmamış olan yaralarını anlatıyor Kâhtalı Mahmut Cantekin… 1969 yılında Beşiktaş'ta Mücadele Birliği adlı İslam-Türk sentezci bir faşizan grup tarafından katledilen arkadaşımız Mehmet Cantekin'in kardeşi olan Mahmut Cantekin, kamu görevlisi bir öğretmenin gözüyle 1993-95 kirli savaş döneminde askeri güçler tarafından yakılıp yıkılan, DYP'li Başbakan ve "sosyal demokrat" Başbakan yardımcısının bile giremediği Lice kentinin vahşet güncesini iletiyor bizlere… Ve burada Tuğgeneral Bahtiyar Aydın'ın kendi askerleri tarafından katledilmesinin öyküsü de var… 1915'ten bu yana devletin en önyargıyla baktığı kentlerden biri olmuş Lice. Diyarbakır valisi Dr. Reşit Bey'in, kadın ve çocukların "tehcirine" direnen Lice kaymakamı Nesimi Bey'i katlettirmesi ile,  Lice'nin yakılıp yıkılmasına karşı çıkan Tuğgeneral Bahtiyar Aydın'ın katledilmesi arasında büyük benzerlik var… Lice'yi yaktıran kafa, 2016 Temmuzunda TBMM'yi bombalamaktan çekinmeyecekti. Ne yazık ki, kendisiyle yüzleşmek istenmeyen tarih, kendini tekrarlayıp duruyor… 100 yıl önce büyük bir acı yaşayan Lice, 1990'larda yeniden alevler içinde kaldı ve tam da yüzüncü yıl yeniden acılar yaşamaya başladı. Ve kısır döngünün artık sona ermesi dileğiyle…   Ragıp Zarakolu


Lice & Vahşeti Gördüm Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Lice & Vahşeti Gördüm


Lice & Vahşeti Gördüm Kitabı İndirme Linkleri


Lice & Vahşeti Gördüm Pdf İndirme Linkleri

Lice & Vahşeti Gördüm Yandex Disk Pdf İndir

Lice & Vahşeti Gördüm Google Drive Pdf İndir


Lice & Vahşeti Gördüm Epub İndirme Linkleri

Lice & Vahşeti Gördüm Yandex Disk Ebup İndir

Lice & Vahşeti Gördüm Google Drive Epub İndir


Lice & Vahşeti Gördüm Mobi İndirme Linkleri


Lice & Vahşeti Gördüm Yandex Disk Mobi İndir

Lice & Vahşeti Gördüm Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Lice & Vahşeti Gördüm Etiketleri

Lice & Vahşeti Gördüm kitabı hakkında genel bilgiler, Lice & Vahşeti Gördüm kitabının yazarı kimdir, Lice & Vahşeti Gördüm kitabının özeti, Lice & Vahşeti Gördüm pdf indirme linki, Lice & Vahşeti Gördüm epub indirme linki, Lice & Vahşeti Gördüm mobi indirme linki, Lice & Vahşeti Gördüm kitabını indir, Lice & Vahşeti Gördüm kitabı tanıtım bülteni, Lice & Vahşeti Gördüm arka kapak yazısı, Lice & Vahşeti Gördüm kitabı kaç sayfa, Lice & Vahşeti Gördüm hangi yayınevi tarafından basıldı, Lice & Vahşeti Gördüm kitabının türü nedir, Lice & Vahşeti Gördüm kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information