-->

Lal ve Hayal Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Lal ve Hayal Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Lal ve Hayal kitabını inceleyeceğiz. Hüseyin Kırbaş tarafından yazılan Lal ve Hayal kitabı 2018-05-02 tarihinde yayınlanmıştır. Lal ve Hayal kitabı Diğer türünde yayınlanmış olup ÇİMKE YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Lal ve Hayal hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hüseyin Kırbaş tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Lal ve Hayal Kitabı Tanıtım Bülteni

Hüseyin Kırbaş tarafından kaleme alınmış Lal ve Hayal kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Lâl, insanın söyleyecek sözünün tükendiği andır. Artık kelimeler susmuş, sözün bittiği yere gelinmiştir. Câlib-i dikkattir, LÂL ve AHRAS Arapça kökenli iki kelime olup, her ikisinde de dilsiz anlamı vardır. Ama ahraz kupkuru bir suskunluk ve anlamsız bir sükût iken, lâl öyle değildir. Lâl şuurlu bir suskunluktur, anlatmak isteyip de anlatamamanın şuuru.   Bir an gelir ki kelimeler acze düşer lâl olur. İşte bundan sonra kelimeler bitmiş ve her şey hayâle teslim olmuştur. Çünkü bir yanımız lâl iken öbür yanımız hep hayâldir.  Lâl ölü yanımızdır, zira ölüler konuşamaz. Ölüm öldürmüştür


Lal ve Hayal Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Lal ve Hayal


Lal ve Hayal Kitabı İndirme Linkleri


Lal ve Hayal Pdf İndirme Linkleri

Lal ve Hayal Yandex Disk Pdf İndir

Lal ve Hayal Google Drive Pdf İndir


Lal ve Hayal Epub İndirme Linkleri

Lal ve Hayal Yandex Disk Ebup İndir

Lal ve Hayal Google Drive Epub İndir


Lal ve Hayal Mobi İndirme Linkleri


Lal ve Hayal Yandex Disk Mobi İndir

Lal ve Hayal Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Lal ve Hayal Etiketleri

Lal ve Hayal kitabı hakkında genel bilgiler, Lal ve Hayal kitabının yazarı kimdir, Lal ve Hayal kitabının özeti, Lal ve Hayal pdf indirme linki, Lal ve Hayal epub indirme linki, Lal ve Hayal mobi indirme linki, Lal ve Hayal kitabını indir, Lal ve Hayal kitabı tanıtım bülteni, Lal ve Hayal arka kapak yazısı, Lal ve Hayal kitabı kaç sayfa, Lal ve Hayal hangi yayınevi tarafından basıldı, Lal ve Hayal kitabının türü nedir, Lal ve Hayal kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information