-->

Kya’nın Şarkı Söylediği Yer Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kya'nın Şarkı Söylediği Yer Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kya'nın Şarkı Söylediği Yer kitabını inceleyeceğiz. Delia Owens tarafından yazılan Kya'nın Şarkı Söylediği Yer kitabı 2019-04-17 tarihinde yayınlanmıştır. Kya'nın Şarkı Söylediği Yer kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup SALON YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kya'nın Şarkı Söylediği Yer hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Delia Owens tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kya'nın Şarkı Söylediği Yer Kitabı Tanıtım Bülteni

Delia Owens tarafından kaleme alınmış Kya'nın Şarkı Söylediği Yer kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

KALBİNİ NE KADAR KORUYABİLİRSİN?   Yıllar boyunca, Kuzey Carolina kıyısında sessiz bir kasaba olan Barkley Cove'da "Bataklık Kızı" ile ilgili söylentiler dolaşmaktadır. O yüzden 1969'un sonlarında, yakışıklı Chase Andrews ölü bulunduğunda kasaba halkı, hemen "Bataklık Kızı" dedikleri Kya Clark'tan şüphelenir.   Ancak Kya onların anlattıkları gibi biri değildir. Hassas ve zeki olan Kya yıllardır, evi olan bataklıkta martılarla arkadaş olmuş, kumdan dersler alarak tek başına hayatta kalmıştır. Yıllar sonra Kya'nın, dokunulmak ve sevilmek istediği dönem gelir. Kya'nın vahşi güzelliği, kasabadan iki genç adamın ilgisini çekince Kya, kendini yeni bir hayata açar, ta ki akla gelmeyecek bir şey olana kadar.   Barbara Kingslover ve Karen Russell hayranları için mükemmel bir roman olan Kya'nın Şarkı Söylediği Yer, aynı anda hem doğal dünyaya nefis bir övgü hem buruk bir büyüme çağı hikâyesi hem de muhtemel bir cinayetin şaşırtıcı hikâyesi. Owens bize, bir zamanlar olduğumuz çocuğun, bizi sonsuza dek şekillendirdiğini ve hepimizin, doğanın, güzel ve vahşi sırlarına tabi olduğumuzu hatırlatıyor.   "Owens bu kitapta, Kuzey Carolina sahilinin ıssız bataklık arazilerini, terk edilmiş bir çocuğun gözleriyle inceliyor. Ve kendi izolasyonunun içerisinde bu çocuk, gözlerimizi, onun özel dünyasının gizli harikalarına –ve tehlikelerine– açmamızı sağlıyor."   —THE NEW YORK TIMES BOOK REVIEW


Kya'nın Şarkı Söylediği Yer Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kya'nın Şarkı Söylediği Yer


Kya'nın Şarkı Söylediği Yer Kitabı İndirme Linkleri


Kya'nın Şarkı Söylediği Yer Pdf İndirme Linkleri

Kya'nın Şarkı Söylediği Yer Yandex Disk Pdf İndir

Kya'nın Şarkı Söylediği Yer Google Drive Pdf İndir


Kya'nın Şarkı Söylediği Yer Epub İndirme Linkleri

Kya'nın Şarkı Söylediği Yer Yandex Disk Ebup İndir

Kya'nın Şarkı Söylediği Yer Google Drive Epub İndir


Kya'nın Şarkı Söylediği Yer Mobi İndirme Linkleri


Kya'nın Şarkı Söylediği Yer Yandex Disk Mobi İndir

Kya'nın Şarkı Söylediği Yer Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kya'nın Şarkı Söylediği Yer Etiketleri

Kya'nın Şarkı Söylediği Yer kitabı hakkında genel bilgiler, Kya'nın Şarkı Söylediği Yer kitabının yazarı kimdir, Kya'nın Şarkı Söylediği Yer kitabının özeti, Kya'nın Şarkı Söylediği Yer pdf indirme linki, Kya'nın Şarkı Söylediği Yer epub indirme linki, Kya'nın Şarkı Söylediği Yer mobi indirme linki, Kya'nın Şarkı Söylediği Yer kitabını indir, Kya'nın Şarkı Söylediği Yer kitabı tanıtım bülteni, Kya'nın Şarkı Söylediği Yer arka kapak yazısı, Kya'nın Şarkı Söylediği Yer kitabı kaç sayfa, Kya'nın Şarkı Söylediği Yer hangi yayınevi tarafından basıldı, Kya'nın Şarkı Söylediği Yer kitabının türü nedir, Kya'nın Şarkı Söylediği Yer kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information