-->

Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) kitabını inceleyeceğiz. Edgar Allan Poe tarafından yazılan Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) kitabı 2019-05-24 tarihinde yayınlanmıştır. Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) kitabı Hikaye (çeviri) türünde yayınlanmış olup KARBON KİTAPLAR yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Edgar Allan Poe tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) Kitabı Tanıtım Bülteni

Edgar Allan Poe tarafından kaleme alınmış Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kuyu ve Sarkaç, Edgar Allen Poe yazınının en dehşet verici öykülerinden bir tanesi. Gotik edebiyatın önemli öncülerinden Poe bu defa engizisyon karanlığı içinden sesleniyor okura. Her türlü işkencenin, eziyetin planlı ve koordineli biçimde işlendiği zindanda canını kurtarmaya uğraşan mahkûmun yaşadıklarına şahit oluyorsunuz. İnsanın dilerse ne kadar kötüleşebileceğini gösteren zindan koşullarında fareler, sarkaç ve kuyu üçgenindeki mahkûmun kararını tahmin etmek güç olacak. Karbon Kitaplar, "The Pit and The Pendulum"un yanı sıra Poe'nun üç öyküsüne daha yer veren edisyonu İngilizce aslından Türkçeye çevirdi.


Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy)


Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) Kitabı İndirme Linkleri


Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) Pdf İndirme Linkleri

Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) Yandex Disk Pdf İndir

Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) Google Drive Pdf İndir


Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) Epub İndirme Linkleri

Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) Yandex Disk Ebup İndir

Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) Google Drive Epub İndir


Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) Mobi İndirme Linkleri


Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) Yandex Disk Mobi İndir

Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) Etiketleri

Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) kitabı hakkında genel bilgiler, Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) kitabının yazarı kimdir, Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) kitabının özeti, Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) pdf indirme linki, Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) epub indirme linki, Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) mobi indirme linki, Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) kitabını indir, Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) kitabı tanıtım bülteni, Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) arka kapak yazısı, Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) kitabı kaç sayfa, Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) hangi yayınevi tarafından basıldı, Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) kitabının türü nedir, Kuyu ve Sarkaç (Cep Boy) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information