-->

Kurma Kız Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kurma Kız Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kurma Kız kitabını inceleyeceğiz. Paolo Bacigalupi tarafından yazılan Kurma Kız kitabı 2016-10-28 tarihinde yayınlanmıştır. Kurma Kız kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup AYLAK KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kurma Kız hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Paolo Bacigalupi tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kurma Kız Kitabı Tanıtım Bülteni

Paolo Bacigalupi tarafından kaleme alınmış Kurma Kız kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Batmakta olan bir dünyada, batmakta olan bir kırallığın direniş öyküsü... Ve şairane bir "SON" tahayyülü!   23. Yüzyıl… Küresel Isınmayla yükselen okyanuslar dünya coğrafyasını değiştirmiş… Karbon temelli yakıtlar tükenmiş; enerji depolamada elle kurulan yaylar kullanılıyor… Biyoteknoloji dünyaya egemen ve kalori şirketleri adıyla tanınan devasa şirketler, "gen-kırma tohumlar" üzerinden gıda üretimini kontrol altında tutuyor. Ürünlerine pazar yaratmak için biyo-terörizmden, özel ordulardan ve ekonomik-tetikçilerden yararlanıyorlar… Genetik yapısıyla oynanmış ekinler ve mutasyon geçirmiş zararlılar yoluyla sürekli ölümcül salgınlar ve kitle ölümleri yaşanıyor… amansız iktidar mücadelesinin ortasındaysa hizmet amacıyla üretilen ve "kurmalar" adıyla anılan, korkulan ve aşağılanan Yeni İnsanlar'ın temsilcisi, Japon efendisince kullanılıp kâğıt mendil misali atıldıktan sonra gece kulüplerinde eti zorla erkeklere satılan Emiko var…   Paolo Bacigalupi işaretlerini bugün görüp çoklukla gündelik dertlerimiz yüzünden görmezden geldiğimiz, yaşaması zorlu, karamsar bir geleceğe karşı uyarıyor bizi. Klişelerden uzak bol ödüllü bir distopya. Hugo En İyi Roman Ödülü Nebula En İyi Roman Ödülü Locus En İyi Roman Ödülü Joan W Campbell Ödülü Compton Crook En İyi Roman Ödülü Time, Publisher Weekly ve Library Journal tarafından yılın en iyi 10 romanı listesine alınan 12 ödüllü görkemli bir roman…


Kurma Kız Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kurma Kız


Kurma Kız Kitabı İndirme Linkleri


Kurma Kız Pdf İndirme Linkleri

Kurma Kız Yandex Disk Pdf İndir

Kurma Kız Google Drive Pdf İndir


Kurma Kız Epub İndirme Linkleri

Kurma Kız Yandex Disk Ebup İndir

Kurma Kız Google Drive Epub İndir


Kurma Kız Mobi İndirme Linkleri


Kurma Kız Yandex Disk Mobi İndir

Kurma Kız Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kurma Kız Etiketleri

Kurma Kız kitabı hakkında genel bilgiler, Kurma Kız kitabının yazarı kimdir, Kurma Kız kitabının özeti, Kurma Kız pdf indirme linki, Kurma Kız epub indirme linki, Kurma Kız mobi indirme linki, Kurma Kız kitabını indir, Kurma Kız kitabı tanıtım bülteni, Kurma Kız arka kapak yazısı, Kurma Kız kitabı kaç sayfa, Kurma Kız hangi yayınevi tarafından basıldı, Kurma Kız kitabının türü nedir, Kurma Kız kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information