-->

Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti kitabını inceleyeceğiz. Şeyda Koç Asyalı tarafından yazılan Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti kitabı 2018-11-05 tarihinde yayınlanmıştır. Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup NESİL YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Şeyda Koç Asyalı tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti Kitabı Tanıtım Bülteni

Şeyda Koç Asyalı tarafından kaleme alınmış Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kunduz Şinasi, Osmanlı İmparatorluğu'nun Avrupa'ya uyum sürecinde ilk olarak "hafiye" unvanını almış zeki bir polistir.  Kadınların dergisi olan Şükûfezar üzerinden şifreli bir mesaj alınmıştır. Kunduz Şinasi'nin bu duruma hemen müdahale etmesi gerekmektedir. Tokat beldesinde yayılan ilginç bir dedikodu neticesinde yaşanan cinayetin ıslahat düşmanları ile bağlantısı ne olabilir? İmparatorluk tarihinde  tek umumi  tuvalet olan "Sık Dişini Helası"nda cinayet vakası gizli bir mesaj mı taşımaktadır? Kunduz Şinasi katilin izini sürerken siz de heyecan ve merakı iliklerinize kadar hissedeceksiniz.   "Kunduz Şinasi kendine has bir kitap. Yazar bize yumuşak yoğrulmuş, ironik, şiddetten uzak ve kansız bir gizem sunuyor. Tarih salıncağına buyur ettiği okuru tatlı tatlı sallayan esrarengiz bir rüzgâr estirmesini çok iyi beceriyor. Sayfaları merakla çeviriyoruz. Şeyda Koç Asyalı'nın edebiyatımızda nadir rastlanan bir üslubu var."  Sadık Yemni


Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti


Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti Kitabı İndirme Linkleri


Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti Pdf İndirme Linkleri

Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti Yandex Disk Pdf İndir

Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti Google Drive Pdf İndir


Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti Epub İndirme Linkleri

Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti Yandex Disk Ebup İndir

Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti Google Drive Epub İndir


Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti Mobi İndirme Linkleri


Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti Yandex Disk Mobi İndir

Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti Etiketleri

Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti kitabı hakkında genel bilgiler, Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti kitabının yazarı kimdir, Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti kitabının özeti, Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti pdf indirme linki, Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti epub indirme linki, Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti mobi indirme linki, Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti kitabını indir, Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti kitabı tanıtım bülteni, Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti arka kapak yazısı, Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti kitabı kaç sayfa, Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti hangi yayınevi tarafından basıldı, Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti kitabının türü nedir, Kunduz Şinasi & Sık Dişini Helası Cinayeti kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information