-->

Külden Gece Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Külden Gece Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Külden Gece kitabını inceleyeceğiz. Buket Özdal tarafından yazılan Külden Gece kitabı 2017-01-26 tarihinde yayınlanmıştır. Külden Gece kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup EPSİLON YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Külden Gece hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Buket Özdal tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Külden Gece Kitabı Tanıtım Bülteni

Buket Özdal tarafından kaleme alınmış Külden Gece kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Özür dilerim Şafak. Ben senin için her şey olurdum ama o kadın olamadım.   Bu koşullar altında, seninle daha fazla kalamam.  Göz göre göre ellerimle her gün ölüme uğurlayamam seni.  Günden güne eriyen ruhunun ateşini ben daha  fazla tutamam.  Ben olduğumdan daha fazla kül olamam Şafak.  Sen benden vazgeçemedin, ben senin yerine ikimizden de vazgeçtim. Özür dilerim.  Beni şimdi affeder misin bilmiyorum ama bir gün kalbindeki katran karası geçmiş eriyecek, intikamının ateşi sönecek. Belki o zaman affetmek daha kolay olur senin için.   Ama benim için hiçbir zaman kolay olmayacak.  Ben, beni bunları yazdırmak zorunda bırakan adamı ölsem unutmam.  Hoşça kal.


Külden Gece Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Külden Gece


Külden Gece Kitabı İndirme Linkleri


Külden Gece Pdf İndirme Linkleri

Külden Gece Yandex Disk Pdf İndir

Külden Gece Google Drive Pdf İndir


Külden Gece Epub İndirme Linkleri

Külden Gece Yandex Disk Ebup İndir

Külden Gece Google Drive Epub İndir


Külden Gece Mobi İndirme Linkleri


Külden Gece Yandex Disk Mobi İndir

Külden Gece Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Külden Gece Etiketleri

Külden Gece kitabı hakkında genel bilgiler, Külden Gece kitabının yazarı kimdir, Külden Gece kitabının özeti, Külden Gece pdf indirme linki, Külden Gece epub indirme linki, Külden Gece mobi indirme linki, Külden Gece kitabını indir, Külden Gece kitabı tanıtım bülteni, Külden Gece arka kapak yazısı, Külden Gece kitabı kaç sayfa, Külden Gece hangi yayınevi tarafından basıldı, Külden Gece kitabının türü nedir, Külden Gece kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information