-->

Küçük Bir Dalgınlık Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Küçük Bir Dalgınlık Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Küçük Bir Dalgınlık kitabını inceleyeceğiz. Leyla Turan tarafından yazılan Küçük Bir Dalgınlık kitabı 2017-11-13 tarihinde yayınlanmıştır. Küçük Bir Dalgınlık kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup ŞULE YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Küçük Bir Dalgınlık hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Leyla Turan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Küçük Bir Dalgınlık Kitabı Tanıtım Bülteni

Leyla Turan tarafından kaleme alınmış Küçük Bir Dalgınlık kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bu alçak adam, akşam yürüyüşlerimizde okuduğu şiirlerle beni havaya sokup, seninle yerküreyi çevirip parmağımızı koyduğumuz rastgele bir yere gidelim, diyerek kurguladığı romantik planların hesabını vermesin mi? Bilseniz ne zarif elleri vardır Murat'ın. Bir taraftan anlatırken bir taraftan parmakları yerküreyi döndürür gözlerinizin önünde. O kadar gerçektir her şey.   Küçük Bir Dalgınlık, çapkınlıkta sınır tanımayan ama tezgâhlarını kimseye hissettirmeyecek kadar becerikli olduğunu düşünen bir jönün profil resmi. Kendisinden daha zeki bir bakışın varlığını görmeden ve ipliğinin pazara çıktığını anlamadan, mesajlarını masa altından yazmaya devam ediyor.


Küçük Bir Dalgınlık Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Küçük Bir Dalgınlık


Küçük Bir Dalgınlık Kitabı İndirme Linkleri


Küçük Bir Dalgınlık Pdf İndirme Linkleri

Küçük Bir Dalgınlık Yandex Disk Pdf İndir

Küçük Bir Dalgınlık Google Drive Pdf İndir


Küçük Bir Dalgınlık Epub İndirme Linkleri

Küçük Bir Dalgınlık Yandex Disk Ebup İndir

Küçük Bir Dalgınlık Google Drive Epub İndir


Küçük Bir Dalgınlık Mobi İndirme Linkleri


Küçük Bir Dalgınlık Yandex Disk Mobi İndir

Küçük Bir Dalgınlık Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Küçük Bir Dalgınlık Etiketleri

Küçük Bir Dalgınlık kitabı hakkında genel bilgiler, Küçük Bir Dalgınlık kitabının yazarı kimdir, Küçük Bir Dalgınlık kitabının özeti, Küçük Bir Dalgınlık pdf indirme linki, Küçük Bir Dalgınlık epub indirme linki, Küçük Bir Dalgınlık mobi indirme linki, Küçük Bir Dalgınlık kitabını indir, Küçük Bir Dalgınlık kitabı tanıtım bülteni, Küçük Bir Dalgınlık arka kapak yazısı, Küçük Bir Dalgınlık kitabı kaç sayfa, Küçük Bir Dalgınlık hangi yayınevi tarafından basıldı, Küçük Bir Dalgınlık kitabının türü nedir, Küçük Bir Dalgınlık kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information