-->

Kırklama Çay Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kırklama Çay Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kırklama Çay kitabını inceleyeceğiz. 40'lar Kulübü tarafından yazılan Kırklama Çay kitabı 2015-10-27 tarihinde yayınlanmıştır. Kırklama Çay kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup 40'LAR KULÜBÜ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kırklama Çay hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca 40'lar Kulübü tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kırklama Çay Kitabı Tanıtım Bülteni

40'lar Kulübü tarafından kaleme alınmış Kırklama Çay kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bir çay demleyelim… Önce su eklenmeli çaydanlığımıza. Usulca yakalım ocağımızı. Su, özü itibariyle temizlemekteyken bedenlerimizi, çaya vesile olduğu her saniye arındırmakta ruhlarımızı… Suyumuzu kaynatmadan çayımızı demleyemeyiz. Demliğimizi hazırlıyoruz bu aşamada. Çayın işlem görmüş yapraklarından gelen o tozlu koku… Ruhlarımıza işliyor. Ellerimiz dert görmesin. Bardaklarımızı düzelim tepsimize. Bir de kavrulmuş bir İstanbul simidi olsa; değmeyin keyfimize. Suyumuz ocağın etkisiyle baloncuk baloncuk kaynıyor. Çayımız demini almaya hazır. Yeşil tomurcuğun yaprak yaprak simsiyah çay oluşunu düşünerek sıcak suyumuzu demliğimize ekliyoruz. İlk başta çok açık bir kızıllık yayılıyor. Dakikalar sonra kıpkırmızı kesiliyor, mübarek. Hz. Âdem'in cennetten kovuluşunun gözyaşı oluveriyor. Ve âşıklara mey olup sunuluyor. Hüzne bir dokunuştur ince belli bardaklar. Bir yudum çekmek ile kalp ve beden rahatlar.. Ilık bir meltem misali ruhu bir başka okşar.. Dağılır hep kahırlar, çetrefilli dağdağalar. Uzat sen de elini dost kokulu bir çaya. İster demi çok olsun, istersen de bir damla. İksiri içindedir, benzer tavşana kanla.. Yudum yudum afiyet olsun içen her cana.'' Buyurun çayımız demini almak üzere!  


Kırklama Çay Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kırklama Çay


Kırklama Çay Kitabı İndirme Linkleri


Kırklama Çay Pdf İndirme Linkleri

Kırklama Çay Yandex Disk Pdf İndir

Kırklama Çay Google Drive Pdf İndir


Kırklama Çay Epub İndirme Linkleri

Kırklama Çay Yandex Disk Ebup İndir

Kırklama Çay Google Drive Epub İndir


Kırklama Çay Mobi İndirme Linkleri


Kırklama Çay Yandex Disk Mobi İndir

Kırklama Çay Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kırklama Çay Etiketleri

Kırklama Çay kitabı hakkında genel bilgiler, Kırklama Çay kitabının yazarı kimdir, Kırklama Çay kitabının özeti, Kırklama Çay pdf indirme linki, Kırklama Çay epub indirme linki, Kırklama Çay mobi indirme linki, Kırklama Çay kitabını indir, Kırklama Çay kitabı tanıtım bülteni, Kırklama Çay arka kapak yazısı, Kırklama Çay kitabı kaç sayfa, Kırklama Çay hangi yayınevi tarafından basıldı, Kırklama Çay kitabının türü nedir, Kırklama Çay kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information