-->

Korkusuz / Taştan Et Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Korkusuz / Taştan Et Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Korkusuz / Taştan Et kitabını inceleyeceğiz. Cornelia Funke tarafından yazılan Korkusuz / Taştan Et kitabı 2011-05-17 tarihinde yayınlanmıştır. Korkusuz / Taştan Et kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup ARKADAŞ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Korkusuz / Taştan Et hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Cornelia Funke tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Korkusuz / Taştan Et Kitabı Tanıtım Bülteni

Cornelia Funke tarafından kaleme alınmış Korkusuz / Taştan Et kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Aynadünya, bazen dünyamızla büyük benzerlikler gösteren, bazen de akla kara kadar farklı; masalsı yaratıkların topraklarında gezindiği; hararetli güç savaşlarının yaşandığı; cüceler, elfler, periler, Goyllar, Heinzeller gibi türlü varlıklara ev sahipliği yapan büyülü bir dünya. İki dünyayı birbirine bağlayan kapı ise, John Korkusuz'un çalışma odasında duran aynadan başka bir şey değil. Babasının onları terk edip gitmesinin ardından, Jakob aynayı ve ardındaki dünyayı keşfeder ve düzenli olarak diğer taraftaki Aynadünya'yı ziyaret etmeye başlar. Ama hiçbir şey göründüğü kadar kolay olmayacak, kardeşi Will'in de peşine düşüp diğer tarafa gelmesinden sonra olaylar çılgınca bir tempoyla ilerlemeye başlayacaktır. Goyllar kardeşi Will'i yarayınca, Will'in cildi Aynadünyanın yer altında yaşayan ırklarından biri olan Goylların cildini saran taşla kaplanmaya başlar. Jakob bir yandan insanlar ve Goyllar arasında sürüp giden savaşa rağmen hayatta kalmayı başarmalı, bir yandan da kardeşi bedenini saran Goyl büyüsüne yenik düşmeden önce onu kurtarıp, ait olduğu dünyaya geri göndermelidir. Korkusuz, Cornelia Funke'ninen çok önem verdiği projelerinden biri ve dizinin ikinci kitabı da bu yılın ilerleyen dönemlerinde piyasalarda yerini alacak. Farklı ırklar ve bu ırkların birbirleriyle etkileşimleri, teknolojik olarak dünyamıza kıyasla geri olan yapısı, ayakları yere basan ve fantastik öğeleri bünyelerinde ve çevrelerinde barındırıyor olmalarına karşın gerçekçi bir şekilde betimlenmiş karakterler gibi öğeler sayesinde, Funke masalsı bir atmosferin hâkim olduğu bir dünya yaratıyor bizler için.


Korkusuz / Taştan Et Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Korkusuz / Taştan Et


Korkusuz / Taştan Et Kitabı İndirme Linkleri


Korkusuz / Taştan Et Pdf İndirme Linkleri

Korkusuz / Taştan Et Yandex Disk Pdf İndir

Korkusuz / Taştan Et Google Drive Pdf İndir


Korkusuz / Taştan Et Epub İndirme Linkleri

Korkusuz / Taştan Et Yandex Disk Ebup İndir

Korkusuz / Taştan Et Google Drive Epub İndir


Korkusuz / Taştan Et Mobi İndirme Linkleri


Korkusuz / Taştan Et Yandex Disk Mobi İndir

Korkusuz / Taştan Et Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Korkusuz / Taştan Et Etiketleri

Korkusuz / Taştan Et kitabı hakkında genel bilgiler, Korkusuz / Taştan Et kitabının yazarı kimdir, Korkusuz / Taştan Et kitabının özeti, Korkusuz / Taştan Et pdf indirme linki, Korkusuz / Taştan Et epub indirme linki, Korkusuz / Taştan Et mobi indirme linki, Korkusuz / Taştan Et kitabını indir, Korkusuz / Taştan Et kitabı tanıtım bülteni, Korkusuz / Taştan Et arka kapak yazısı, Korkusuz / Taştan Et kitabı kaç sayfa, Korkusuz / Taştan Et hangi yayınevi tarafından basıldı, Korkusuz / Taştan Et kitabının türü nedir, Korkusuz / Taştan Et kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information