-->

Kökler, Yollar ve Yitik Benler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kökler, Yollar ve Yitik Benler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kökler, Yollar ve Yitik Benler kitabını inceleyeceğiz. Susanna Tamaro tarafından yazılan Kökler, Yollar ve Yitik Benler kitabı 2014-12-08 tarihinde yayınlanmıştır. Kökler, Yollar ve Yitik Benler kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI KAMPANYA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kökler, Yollar ve Yitik Benler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Susanna Tamaro tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kökler, Yollar ve Yitik Benler Kitabı Tanıtım Bülteni

Susanna Tamaro tarafından kaleme alınmış Kökler, Yollar ve Yitik Benler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Susanna Tamaro'nun yirmili yaşlarında kaleme aldığı ve bugüne dek yayımlanmamış ilk romanı Kökler, Yollar ve Yitik Benler, bir yol öyküsüdür. Roma'da yaşayan bir gencin Illmitz'e, Avusturya'nın Macaristan sınırında bulunan ufak bir köye gidişinin ve orada deneyimlediklerinin öyküsü... Bunun da ötesinde, kimi zaman sancılı bir iç hesaplaşmaya dönüşen bir içsel yolculuk... Köklerim oradaydı; ailem, çok uzun yıllar önce daha iyi bir kaderin arayışıyla oradan yollara düşmüştü. Hiçbirimiz oraya bir daha dönmemiştik: Sadece ben, kuyruğunu ısıran yılanların görüldüğü eski resimlerde olduğu gibi, huzursuzluklarıma bir son vermek için oraya gidiyordum. Kendi varoluşunu anlamlandırma çabasındaki bir gencin, köklerinin ve kökleriyle birlikte kendi benliğinin izini sürdüğü bir arayış... Çocukluk ve yetişkinlik, yaşama veda edenler ve hayatta kalanlar, düşler ve gerçekler, korkular ve umutlar... Bir an için derin bir kayboluş yaşadım; uzakta olduğumu, herhangi bir mekâna ait olmadığımı, bunun geçici seyyahlığımdan değil, kaçınılması olanaksız bir kaderden kaynaklandığını biliyordum.


Kökler, Yollar ve Yitik Benler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kökler, Yollar ve Yitik Benler


Kökler, Yollar ve Yitik Benler Kitabı İndirme Linkleri


Kökler, Yollar ve Yitik Benler Pdf İndirme Linkleri

Kökler, Yollar ve Yitik Benler Yandex Disk Pdf İndir

Kökler, Yollar ve Yitik Benler Google Drive Pdf İndir


Kökler, Yollar ve Yitik Benler Epub İndirme Linkleri

Kökler, Yollar ve Yitik Benler Yandex Disk Ebup İndir

Kökler, Yollar ve Yitik Benler Google Drive Epub İndir


Kökler, Yollar ve Yitik Benler Mobi İndirme Linkleri


Kökler, Yollar ve Yitik Benler Yandex Disk Mobi İndir

Kökler, Yollar ve Yitik Benler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kökler, Yollar ve Yitik Benler Etiketleri

Kökler, Yollar ve Yitik Benler kitabı hakkında genel bilgiler, Kökler, Yollar ve Yitik Benler kitabının yazarı kimdir, Kökler, Yollar ve Yitik Benler kitabının özeti, Kökler, Yollar ve Yitik Benler pdf indirme linki, Kökler, Yollar ve Yitik Benler epub indirme linki, Kökler, Yollar ve Yitik Benler mobi indirme linki, Kökler, Yollar ve Yitik Benler kitabını indir, Kökler, Yollar ve Yitik Benler kitabı tanıtım bülteni, Kökler, Yollar ve Yitik Benler arka kapak yazısı, Kökler, Yollar ve Yitik Benler kitabı kaç sayfa, Kökler, Yollar ve Yitik Benler hangi yayınevi tarafından basıldı, Kökler, Yollar ve Yitik Benler kitabının türü nedir, Kökler, Yollar ve Yitik Benler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information