-->

Kimsenin RüyasıKitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kimsenin Rüyası Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kimsenin Rüyası kitabını inceleyeceğiz. Firdevs Kapusızoğlu tarafından yazılan Kimsenin Rüyası kitabı 2019-05-09 tarihinde yayınlanmıştır. Kimsenin Rüyası kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup H YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kimsenin Rüyası hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Firdevs Kapusızoğlu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kimsenin Rüyası Kitabı Tanıtım Bülteni

Firdevs Kapusızoğlu tarafından kaleme alınmış Kimsenin Rüyası kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Tarih kitaplarına baktığımızda galipler ve mağluplar çıkar karşımıza. Mazlumlar ve zalimler. Tarihin en sevdiği renklerdir siyahla beyaz. Oysa Kimsenin Rüyası, bir devri zıtlıklardan beslenen algıların ötesinde ele alıyor. İyinin içindeki kötüye, kötünün içindeki iyiye doğru çeviriyor başını. Satırları bize tarihin her zaman yazıldığı gibi yaşanmadığını gösteriyor. Yazar Bayezid ile Cem'in hikâyesinde bir kişinin anlatımıyla yetinmiyor. Şahitler tutuyor kendine. Âşık bir kadın oluyor öznesi. Bir meczup oluyor, bir akıncı beyi yahut bir derviş kimi zaman. Bayezid'i Cemaleddin Halveti'de, Cem Sultan'ı Ebul Vefa'da seyrediyor. Yüzlerce yıl öncesini bir ikindi yağmurunun ılıklığında Tevere Nehri'nde izleyen yazar, gördüklerini rüyalara emanet ettiği bu romanda anlatıyor…


Kimsenin Rüyası Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kimsenin Rüyası


Kimsenin Rüyası Kitabı İndirme Linkleri


Kimsenin Rüyası Pdf İndirme Linkleri

Kimsenin Rüyası Yandex Disk Pdf İndir

Kimsenin Rüyası Google Drive Pdf İndir


Kimsenin Rüyası Epub İndirme Linkleri

Kimsenin Rüyası Yandex Disk Ebup İndir

Kimsenin Rüyası Google Drive Epub İndir


Kimsenin Rüyası Mobi İndirme Linkleri


Kimsenin Rüyası Yandex Disk Mobi İndir

Kimsenin Rüyası Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kimsenin Rüyası Etiketleri

Kimsenin Rüyası kitabı hakkında genel bilgiler, Kimsenin Rüyası kitabının yazarı kimdir, Kimsenin Rüyası kitabının özeti, Kimsenin Rüyası pdf indirme linki, Kimsenin Rüyası epub indirme linki, Kimsenin Rüyası mobi indirme linki, Kimsenin Rüyası kitabını indir, Kimsenin Rüyası kitabı tanıtım bülteni, Kimsenin Rüyası arka kapak yazısı, Kimsenin Rüyası kitabı kaç sayfa, Kimsenin Rüyası hangi yayınevi tarafından basıldı, Kimsenin Rüyası kitabının türü nedir, Kimsenin Rüyası kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information