-->

Keder Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Keder Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Keder kitabını inceleyeceğiz. Amy A. Bartol tarafından yazılan Keder kitabı 2016-11-11 tarihinde yayınlanmıştır. Keder kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup YABANCI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Keder hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Amy A. Bartol tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Keder Kitabı Tanıtım Bülteni

Amy A. Bartol tarafından kaleme alınmış Keder kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Öngörü Serisi, 4. kitabı ile devam ediyor…   İrlanda kıyısını ilk kez gördüm. Sarp kayalıklar dehşet içinde titrememe neden oldu. Uzun zaman önce, nasıl kimse fark etmeden Gancanaghların burayı evleri yaptığını aklım almıyordu. Soğuk, yosun kaplı yapı Gancanaghlar diye bağırıyordu bangır bangır. Yere düşen taşların arasındaki gölgelere baktığımda ölümsüz peri hatlarının kayayı tutmuş olduğunu ve gemimizin yanlarına gelmesini beklediğini hayal ettim. Yüzümü gökyüzüne kaldırdım ve yağmurun beni yıkamasına izin verdim. Korkudan alnımda biriken soğuk teri götürmüştü.   Evie, Reed ve arkadaşları Gancanaghlardan kaçıp Zephyr'in adasına gitmişlerdi. Ancak Brennus onları bulmayı başarmış, Evie'yi yeniden elde edebilmek için planlar kurmaya başlamıştı. Evie artık Brennus'un ne kadar ileri gidebileceğini bildiğinden korkuyla gelecekleri ânı beklemekteydi. Evie'nin bilmediği şey ise Serafim olan babası Tau'nun onu aradığıydı.    Peki ama Evie hem Russell ile olan geçmişlerinin sırrını çözüp hem de kendisini koruyabilecek miydi? 


Keder Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Keder


Keder Kitabı İndirme Linkleri


Keder Pdf İndirme Linkleri

Keder Yandex Disk Pdf İndir

Keder Google Drive Pdf İndir


Keder Epub İndirme Linkleri

Keder Yandex Disk Ebup İndir

Keder Google Drive Epub İndir


Keder Mobi İndirme Linkleri


Keder Yandex Disk Mobi İndir

Keder Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Keder Etiketleri

Keder kitabı hakkında genel bilgiler, Keder kitabının yazarı kimdir, Keder kitabının özeti, Keder pdf indirme linki, Keder epub indirme linki, Keder mobi indirme linki, Keder kitabını indir, Keder kitabı tanıtım bülteni, Keder arka kapak yazısı, Keder kitabı kaç sayfa, Keder hangi yayınevi tarafından basıldı, Keder kitabının türü nedir, Keder kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information